2777
2789
عنوان

کسایی که امروز کنکور خراب کردید

91 بازدید | 9 پست

دیگه گذشت رفت و ناراحتی و افسوس براش فایده نداره از فردا با قدرت برای نهایی ها بخونید و کنکور تیر رو بترکونید فرصت هست خودمم با قدرت ادامه میدم 🤛🤛

...وقتی با کسایی که صدبار کتاب و خوندن و میگن عالی دادیم مقایسه میشی مگه روحیه ای هم میمونه

من خودم کسی بودم که امروز با فرض زیست ۷۰ و شیمی ۵۰ و فیزیک ۵۰ رفتم سر جلسه ولی برای زیست تایم کم اووردم و خیلی از سوالا رو جواب ندادم و شاید به زور درصد به ۳۰ برسه ناراحتم و اصلا توقع نداشتم ولی باید نگاهم به اون ۶۰ درصد باشه که کلی میتونه رتبه امو جابه جا کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالم که خراب کردم و ریاضی رو هم منفی زدم؟؟😂😂😂کلا یه دونه ریاضی حواب دادم اونم غلط😂

همیکنه خوندی و جواب میدی و اصلا میتونی به درصد گرفتن فکر کنی خیلی خوبه من ده درصد از هر درس شده برام آرزو 

🎻 
همیکنه خوندی و جواب میدی و اصلا میتونی به درصد گرفتن فکر کنی خیلی خوبه من ده درصد از هر درس شده برام ...

به نهایی فکر کن ۶۰ درصد اصلا الکی نیست بعد سوالا خیلی بهتر از کنکوره کنکور تیر هم هست اصلا نا امید نباش

موضوع اینه هرکی تلاش کنه قطعا موفق از این بدم میاد که بعضی ها میخوان بگن تو خوندی هیچ نتیجه ای نگرفت ...

ببین به خدا بعضی ها فقط شانس دارن من واقعا خونده بودم اگر نخونده بودم زورم نمیومد ولی نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم که نکردم