2777
2789

نظرتون در مورد عمل بینی چیه؟؟الان راضی هستید یا پشیمون ؟الان فصل خوبیه برا عمل؟؟واینکه چقد درد داره؟؟اونیکه تو بینی میذارن اخر در میارن شنیدم فتیله اگه اشتباه نکنه دراوردنش دردناکه؟؟مرسی راهنماییم کنید من خیلی استرس دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🖐🖐🖐من عمل کردم راضیم زمستون میگن چون احتمال سرماخوردگی هست مراقبتش بیشتره من تابستون عمل کردم

تو دماغم تامپون بود درد نداشت ولی بعضیارو دکتر یه چی میذاشت بهش میگفت فیلم واسه انحراف اون درد داشت یه کم دراودرنش من اصلا درد نداشتم فقط شب اول خوب نفس نمیتونستم بکشم

من خیلی راضیم با اینکه دکترم میگفت زیاد تغییر نمیکنی ولی اطرافیانمم میگن خیلی خوبه بهترین فصل ۳ ماه اول سال هستش چون الان با کوچکترین سرما خودت اذیت میشی قدیمها فیتیله میذاشتن الان یه سری لوله باریک خیلی باریک که بخیه میکشن در حد ۱۰ ثانیه اونو بر میدارن خیلیم راحته کاری نداره

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

بینی ستون صورته یعنی 180 درجه قیافه رو تغییر میده...من رو بعد عمل بینیم هر کی تو فامیل دید نشناخت منم، بعد که شناختن باورشون نمیشد انقدررر عوض شده باشم...و اینم بگم که اصلا درد نداره فقط 2 3 روز اول آدم حس کوفتگی بهش دس میده همین...

بچه ها اگه بینی رو عمل کنی لب بالا کشیده میشه به سمت بالا؟؟؟ کسایی که عمل کردید لب بالاییتون تغییر نکرد،؟؟؟

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

عزیزان دوست دارین ازبینیتون عکس بزارین ببینیم...

بعدش کیا قبل عمل بینیشون گوشتی بود؟؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋