2777
2789
عنوان

خانایی ک بینیتونو عمل کردی خواهشا ی دقیقه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 33 پست
بچه ها اگه بینی رو عمل کنی لب بالا کشیده میشه به سمت بالا؟؟؟ کسایی که عمل کردید لب بالاییتون تغییر ن ...

خواهرم که عمل کرد لب به بالا کشیده نشد

اما بعضی ها رو میبینم این اتفاق برای لبشون افتاده.

اتفاقا منم از این که لبم بد بشه میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم که عمل کرد لب به بالا کشیده نشد اما بعضی ها رو میبینم این اتفاق برای لبشون افتاده. اتفاقا م ...

من اخه لب بالام کوتاهه بعد میترسم عمل کنم کشیده شه بالاتر خیلی بد میشه اونوقت . مشکل که یکی دوتا نیست اه

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

عمل بینی کاملا بی درد هست

بهترین فصل میگن زمستون هست چون خود سرما باعث کاهش ورم میشه

تامپون ها درآوردنشون اصلا درد نداشت

بله لب بالام بیحس بود و مقدار افتادگی داشت تا ی ماه ولی زود خوب شد بینیمم مدل عملش طبیعی

از ابجیم که الان ی ماهه عمل کرده و نیمه فانتزی عمل کرده لب بالاش کلا بیحس شده و ی شکل بدی پیدا کرده

البته میگن دوباره به حالت طبیعی برمیگرده دیگه دقیق نمیدونم کی این حالتش رفع میشه

این نیز بگذرد....(باردار نیستم تیکر مراسم ازدواجمه😊)
عمل بینی کاملا بی درد هست بهترین فصل میگن زمستون هست چون خود سرما باعث کاهش ورم میشه تامپون ها درآ ...

فرم لب خواهرت هم تغییر کرده؟

یا فقط موقع حرف زدن لب بالایی حرکت نمیکنه؟

توی عمل بینی پشت لب پهن تر میشه  من از این میترسم

خوده بینی من یکم سربالاس بعد تا لبم ی کشیدگی داره میترسم بد بشه بخدا توکل

هیشکی موافق عمل نیست هودم سرتق بازی دارم درمیارم برم خدا ب دادم برسه