2777
2789

من دوسش داشتم ولی میخام بهم بزنم ابرمو میبره اگه باهاش ازدواج  کنم

نمیدونم بهانه چجوری جور کنم معلوم نیست فردا بقیه چی بگن

والا همچی شغل موقیعت نیست ابروموم رفتهه 

کاش یه ادم خوب پیدا بشه که ابرمو نزه بتونم بگم این چیکارمه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ابروت بره

بیکار نیست شغل خوب موقعیت خوب داره ولی چون زیادی باهم حرف میزنه یا منو بیرون میبره داره ابروم میره همه میگن این پسرع بدرذ نخوره

بیکار نیست شغل خوب موقعیت خوب داره ولی چون زیادی باهم حرف میزنه یا منو بیرون میبره داره ابروم میره ه ...

چ دلیل چرتی اینو واسه دختر شنیده بودم ن پسر 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

تاپیک قبلیتو خوندم امیدوارم آدم خوب سرراهت قراربگیره.بعد خودت از قیافت ناراضی هستی.اول اعتمادبنفس داشته باش خودتو باور داشته باش.والا خاهرم تو 21سال رفته  قشنگم هست ما بهش نمیگیم ترشیده رفته دنبال اهدافش که مستقل شه .دوم برو دنبال اهدافت مستقل شو.سوم بروباشگاه ورزش کن.قدکوتاه چیز خاصی نیست. دماغتم اگه فرمش قشنگ نیست عمل کن.پوست تیره وسبزه،ام قشنگه.دکترپوست برو شاید مکملی یا کرمی چیزی بده.

خدایا شکرت🌸
بیکار نیست شغل خوب موقعیت خوب داره ولی چون زیادی باهم حرف میزنه یا منو بیرون میبره داره ابروم میره ه ...

شاید خانوادت  وداییت میترسن سواستفاده کنه قصدش ازدواجه بیادجلو خب

خدایا شکرت🌸
تاپیک قبلیتو خوندم امیدوارم آدم خوب سرراهت قراربگیره.بعد خودت از قیافت ناراضی هستی.اول اعتمادبنفس دا ...

نمیگم ادم بدیه اتفاقا خوبه ولی ابروم رفتهه همه دارن بخاطرش تیکع میندازن

بعدشم این حیقیته د

بعد ی سنی دیگ خاستکار نیستتت

کلا خسته شدم از تیکه های بقیه

خب همینهه دیگع مشکل اینجاست ابرومو بردهچجوری کاتکنم

من که نمیفهمم چی میگی گلم 

چیکارته ؟

والا ما کلی کیف میکنیم با دوس پسرمونم حتی زیاد بریم بیرون و حرف بزنیم

صبح میشه این شب :)