2777
2789

چند وقته اخر هفته که بهش پیام میدم انلاین نمیشه. یا نهایت یکی دو بار اول روز و اخر شب چک میکنه.

بقیه روزا بیشتر وقتا انلاین میشه.

پنج شنبه نیستش ، شبش اگه پیام بده میگه سردرد دارم حرف نمیزنه یا گاهی تا ۴ صبح انلاینه. جمعه تا لنگ ظهر میخوابه

بنظرتون چیزه؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا رها کن ارزش و قدر خودتم بدون دختر

بقیه روزا هیچ چیز عجیبی ازش ندیدم ، من که اگه مطمعن بشم ، یه لحظه نمی‌مونم باهاش. ولی نمیتونم سر احتمالات بهم بزنم که.

پس احتمال میدی چی باشه؟من فک‌کردم متاهله نوشنی احتمالات

خیانت. چرا مثلا پنج شنبه شب نباید انلاین باشه.

پنج شنبه‌ها ادم چه کار مهمی میتونه داشته باشه

بقیه روزا هیچ چیز عجیبی ازش ندیدم ، من که اگه مطمعن بشم ، یه لحظه نمی‌مونم باهاش. ولی نمیتونم سر احت ...

توام مث خودش رفتار کن اون داره نشون میده ک من واسه خودم ارزش قائلم قبل اینکه بخوای وارد رابطه با کسی بشی همه چیز و بسنج حتی خانوادش ببین اصن لایق هستن با ن ولی اینو یادت باشه هیچ وقت لایق بی احترامی نیستی توام خیلی محترمانه مث خودش رفتار کن الان مجردی پس فردا متاهل بشی متوجه حرفام میشی

ببین دقیقاطرفِ منم همین بود. کات کردم باهاش ده روزه. شباتاصبح آنلاین بودحتی روزها. بهش گفتم باکی همش ...

وای ، هر روز همین بود؟ خوب کاری کردی بابا. منم بخدا دنبال بهونم.

حس میکنم سر این نمیتونم بحث کنم باهاش ، چون کلا ی روز تو هفته‌ست اونم پنج شنبه‌ها

خودت باید دقت به کاراش داشته باشی 🙄

به چی دقت کنم

خیلی بنظر میرسه حد و مرز داره

حتی پروفایل و بازدید و اینام فقط واسه محاطبینش بازه

رفتار خاصیم ندیدم ، عجیبه