2777
2789
عنوان

شوهر شلخته

77 بازدید | 9 پست

خانومایی که شوهرهای ساخته دارن بیاین یه راه حل بدین 

چکار کنیم باهاشون؟

اصلا اهمیت نمیدن 

یکم کمتر ریخت و پاش کنن

مرد حسابی تو کار خونه و بچه داری کمک نمیکنی حداقل وسایل خودتو جمع کن

کوزت شدیم 

مادراشون اینا رو چجوری تربیت کردن

من با کلی حرف منطقی تیکه پروندن و دعوا بعد ۱۰ سال بهتره😂

مثلا ی وسیله از کمد و کشو بر میداره درا همینجوری باااز

کابیت وسیله بر میداره ، کلی وسیله ای که لازم نداره میذاره رو اپن، در کابینت بااااز

من با کلی حرف منطقی تیکه پروندن و دعوا بعد ۱۰ سال بهتره😂مثلا ی وسیله از کمد و کشو بر میداره درا همی ...

مال ما بعد ۱۰ سال انگار نه انگار

تازه تیکه بندازم بهش بر هم میخوره، میگه بگو این کار بکن من میکنم، اخه مرد حسابی من باید بگم لباس کثیف بنداز تو سبد تا بعدا بشورم!!!؟؟

قرص و فندک و سیگار… همه چی جلو دست بچه میذاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکارشون کنیم؟فقط اعصاب خوردی و حرص خوردنش مال ماستمن که بهش گفتم بزرگ‌ترین آرزوم اینه یه خونه جدا بگ ...

همیشه در قندون باز جورابا هر کدوم یه طرف لباسای شسته و کثیف قاطی هم. تمام وسایلش پخش خونه. در دسشویی پشت سرش نمی بنده. و کلی چیزای دیگه