2777
2789
عنوان

فرهنگیان

110 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه مشکلی دارم 

دیروز کنکور دادم کنکور انسانی و فرهنگیان اختصاصی ولی انچنان خوب ندادم مشکل برام پیش اومده که وضعیت روحی خوبی ندارم نمیدونم ترازم شاید 5000 یا 6000 بشه 

ولی من معدم دوازدهمم بیست هستش که این یه پلن مثبت هستش چون 60 درصد سابقه تحصیلی هستش که حدودی تراز معدلم میشه 12000

و حدودی تراز کلم میشه 9600

دانشجوهای فرهنگیان معلمای عزیز مشاورای سایت بچه ها ب نظرتون من دعوت ب مصاحبه میشم میتونم با این وضع فرهنگیان رشته اموزگاری قبول میشم 

دعوت به مصاحبه براساس تراز کنکوره🥲اول براساس اون میگن مجاز شدی یا نه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نمیدونم ولی انشالله که موفق میشی الهی آمین ❤️❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ینی من هیچ شانسی ندارم

والا عزیزم 1403 اینجوری بود براساس تراز کنکور اردیبهشت گفتن کی مجازه برای فرهنگیان بعد رفتند امتحان نهایی دادند و دعوت به مصاحبه شدند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

والا عزیزم 1403 اینجوری بود براساس تراز کنکور اردیبهشت گفتن کی مجازه برای فرهنگیان بعد رفتند امتحان ...

اهان پس چطوری امسال جلو جلو باز پول گرفتن واسه ابجاد سابقه 

واقعان ازتون خواهش میکنم دعام کنین

حتما وحتما انشالله هرچی خیر و صلاح براتون اتفاق بیوفته و به خوایته تو دلتون برسین الهی آمین یا رب ال عالمین ❤️❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اهان پس چطوری امسال جلو جلو باز پول گرفتن واسه ابجاد سابقه

انشاالله قبول بشی عزیزم🤲🏻❤️🌸