2777
2789
عنوان

بنظرتون افسرده ام

597 بازدید | 85 پست

سلام اصلا حوصله انجام کارا رو ندارم ظرفا دو روز دوروز جمع میشن بااینکه ماشین ظرفشوییم دارم....

غذا در هفته ۳‌.۴ بار درست میکنم اونم مختصر

لباسا هنش ولو تو خونه اصن اتو نمیزنم

خونه همیشه نامرتب

خستمممممممم و دوسدارم از این خونه برم

ب امید رسیدن ب هدفم.  

ارههه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر می‌رسه که داری با فشار زیادی روبرو می‌شی و شاید حس کنی همه چیز خیلی سنگین و سخت شده. این احساس که هیچ انرژی‌ای برای انجام کارها نداری و همه چیز رو به تعویق می‌ندازی، می‌تونه علامت افسردگی باشه یا حتی فقط نتیجه استرس و فشار زیاد. خیلی مهمه که به خودت زمان بدهی تا استراحت کنی و برای هر چیزی که باعث ناراحتی‌ات میشه، آرامش پیدا کنی.

ممکنه که بعضی وقت‌ها از تمام مشکلات احساس سردرگمی کنی. شاید کارهای روزمره خسته‌کننده شده باشه و احساس کنی از همه چیز دور افتاده‌ای. پیشنهاد می‌کنم به خودت فرصت بدهی که کمی از محیط فاصله بگیری، مثلاً به پیاده‌روی بروی یا حتی چند دقیقه استراحت کنی. اگر فکر می‌کنی این احساسات طولانی مدت هست، مشاوره می‌تونه کمک‌کننده باشه.

در ضمن، برای تغییرات کوچک هم می‌توانی شروع کنی. مثلاً به خودت بگو امروز یک کار کوچک مثل مرتب کردن یک قسمت از خانه رو انجام می‌دی. قدم‌های کوچیک کمک می‌کنه تا دوباره حس کنی کنترل داری.

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

چکار کنم تو شیر دهیم دارو ک نمیشه

برای افسرده گیت برو دکتر دارو بهت میده. باید مصرف کنی.. تنظیم خوابت بهم خورده.. حتما برو دکتر. وگرنه افسردگی بعد بارداری خطرناکه. ویتامین مصرف میکنی؟ به خودت تایمی اختصاص دادی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏