2821
2789
عنوان

کنکور تجربی امروز

3628 بازدید | 123 پست

زیستش خیلییی آسون بود نه؟من نخونده بودم ولی اگه یکی فقط کتابو سه پایه خونده بود پنجاه میتونست بزنه

زمینم که اصلااا افتضاح آسون 

ریاضی هم بد نبود یکم سخت بود ولی سخت سخت نه متوسط

شیمی هم خوب بود همش انگار مسئله بود

فیزیک هم بنظرم خیلی آسون بود

خیلی پشیمونم کاش خونده بودم حیففف شد واقعا

شماچطور؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خوب بودم

آفرین افرین خیلیم عالی✨

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من اصلا نمیدونستم کی به کیه!!!

استرس؟یا نخوندن بودی کلا؟

وقتی نخوندی چطور در مورد سطحش نظر میدی....بنظرم درحد انتظار بود ولی خب وقتی میگم زیست آسونه که ۸۰بشه ...

در اون حد هم نخونده نبودم😐

هشتاد هم میشد زد من نخونده چهل بزنم هشتاد نمیشه؟اونم وقتی سوالا اینقدر آسون بودن

واسه منم خوب نبودشیمی اصلا ریاضی بد نبودزیست بد نبود فیزیکم نمیدونم

من زمین شناسی برام سخت بوددد

نهایت تونستم ۴ تا بزنم!!

ریاضی و فیزیکم یکی

زیستم وشیمی ام اصن نمیدونم فک کنم ۴ یا ۵ تا زدم

با این حساب ب شدت گند زدم:(((((((

کاربری ما دست ۲نفره♥️

2825
2823
2791
2779
2792