2777
2789
نمیدونم والا چرا اینطوری شدم.لخته ۱۰ در ۷ میلی متر دارم قرص متیلم‌میخورم ولی انگار نیافتاده

دکار به منم متیل داد گفت اگه بقایا باشه دفع بشه

کامل خوردم

بقایای کوچکلو معمولا با اولین پریود بعد از سقط دفع میشه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

من ۱۶ دی خونریزی شروع شد لخته های بزرگ اما کیسه بارداری روزه ۲۰دفع شد یعنی ۴ روز بعد 

دفع بقایا و سقط وقتی بدونه قرص و دارو باشه و با روشه سنتی باشه معمولا یه جا دفع نمیزه تیکه تیکه دفع میشه توی چند روز

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه من این قرصو برای بقایا بخورم؟؟خطر نداره؟ Misoprostolاینو

گلم فقط با نسخه میدن این قرصو با دکترت مشورت کن.من امروز از هلال احمر اونم با مدارک پزشکیم بهم دادن

متاسفم  که جنینت مرد ولی چرا از دکتر نپرسیدی آخه هر چی باشه اون دکتره کلی پول ویزیت دادی

فداتشم گفتش قرصارو بزار زیر زبونت ۵ ۶ روز بعدم سونو حرف دیگه ای نزد بهم.اینقد حالم بده اصلا ب مغزم خطور نمیکرد چی بپرسم چی بگم.لعنت ب این بغض ک جلوی حرف زدنمو میگیره😔

فداتشم گفتش قرصارو بزار زیر زبونت ۵ ۶ روز بعدم سونو حرف دیگه ای نزد بهم.اینقد حالم بده اصلا ب مغزم خ ...

دکترام که دل نمیسوزونن خوب راهنمایی کنن وقتی میبینن مریض حالش خوش نیست  انشالله در آینده دامنت سبز میشه 

مامانا سلام

منم هفته گذشته سقط داشتم,نمیدونستم باردارم چند روز عقب افتاده بودم,آزمایش دادم در کمال ناباوری باردار بودم.ولی چون خونه مون آسانسورنداره و مرتب از پله ها بالا پایین میرفتم یدفعه افتادم روی خونریزی.دکتر بعداز معاینه گفت سقط شده.4تا میزوپرستول داد,یکی شیاف یکی هم زیرزبونی..به فاصله 4ساعت

بعدش با عرض معذرت دو سه تا لخته نه چندان بزرگ دفع شد,بعدش خونریزی خفیف..دو سه روز بعدشم لخته های کوچک خارج شد

نمیدونم کاملارحمم تخلیه شده یا نه؟؟لان خونریزیم خیلییییی کمه.مریم گلی و زعفران وبومادران هم استفاده میکنم.

بنظرتون سقط کامل انجام شده؟؟ کی برم سونو؟؟

زیر دلم هم بشدت درد داره

برای برگشتن یه عزیز از راه دور...از امام رضا کمک میخوام,میشه هرکی میخونه یه (یا امام رضا) بگه تا مسافرم به زودی و بسلامتی برگرده؟؟
مامانا سلام منم هفته گذشته سقط داشتم,نمیدونستم باردارم چند روز عقب افتاده بودم,آزمایش دادم در کمال ...

عزیزم همین فردا برو سونو.یه هفته گذشته دیگه.پیگیرش باش

سلام خانمها من هفته نهم هستم بچم از هفته 6 دیگه رشد نکرد ضربان قلب هم نداشت مجبور شدم بندازم دکتر برام قرص سایتوتک نوشت ولی هر جا رفتم نداد بعد دختر همسایمون پیشنهاد داد که 5 تا قرص سایتو تک داره منم ازش گرفتم ولی برای من با 5 تا نیفتاد و من مجبور شدم دوباره برم دنبال قرص که بالاخره پیدا کردم و ی6 ده تایی گرفتم ولی سه تا که خوردم افتاد الان هفت تا قرص سایتوتک جدید دارم هر کی بخواد من با قیمت پایین بهش میفروشم خودم 150 خریدم ولی من 90 میدم 7 تا دونه هم هست اینم شماره موبایلم. 09102116179