2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه برات

سلامت باشی گلم 

ان شاءالله نی نی بعدی شما هم سالم بیاد توی بغلت عزیزم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
من الان خیلی ترشحات بد دارم یعنی امکانش هست فردا کارم ب ببمارستان اینا بکشه

لکه بینیه؟ اگه لکه است یا خونریزی یعنی بدن داره خودش دفع میکنه 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
مرسی عزیزم به اندازه یک قاشقه غذاخوری داخله ظرف میریزی روش آبه جوش مییریزی میذاری ۲۰ دقیقه دم بکشه ...

امروز سه لیوان خوردم.😲بعد چند روز جواب میده؟من که انگار نه انگار😭😭😭

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
من 8 هفته بودم.دو تا گذاشتم البته چون اولی بعد یک ساعت و نیم جواب نداد دومی رو استفاده کردم.تلخ نیست ...

میشه من این قرصو برای بقایا بخورم؟؟خطر نداره؟

Misoprostolاینو

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
الان فکر کنم قلبش بزنه اگه مجبوری این کارو کن من تو شش هفته سقط کردم با قرص زی زبونم گذاشتم تا ...

تو هفت هفته جنینش مرده بنده خدا...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
امروز سه لیوان خوردم.😲بعد چند روز جواب میده؟من که انگار نه انگار😭😭😭

روزی یه لیوان بخور برای من همون روز خونروزیم شروع شد با همون لیوانه اول

سه لیوان خیلی زیاده، بستگی به بدن داره برای من زود جواب داد؛ آخه من از قبل لکه بینی داشتم

روزی یه لیوان بخور برای من همون روز خونروزیم شروع شد با همون لیوانه اول سه لیوان خیلی زیاده، بستگی ...

نمیدونم والا چرا اینطوری شدم.لخته ۱۰ در ۷ میلی متر دارم قرص متیلم‌میخورم ولی انگار نیافتاده

خونریزی هم شرع شد باید روزی یه لیوانو بخوری و ادامه بدی تا رحم کامل پاک بشه 

قاعده آوره 

حتما قرص آهن و مولتی هم بخور کم خون نشی بعد از سقط

من جگر هم کباب میکردم میخوردم کاچی با روغنه حیوانی هم خیلی خوبه برای پاک کردن رحم 

البته من تمامه این کارارو زیره نظره دکرتم انجام میدادم