2777
2789
از کجا خریدید؟ اصلا این قرصها آزاد و دولتی نداره منم از روی نسخه پزشک از داروخانه خریدم تازه به زور. ...

من متخصص زنان برام نوشت از هلال احمر با مدارک پزشکیم گرفتم.تهران هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم دیشب قرص سقطو  خریدم از نوع امریکایی اونم با قرض!!! اما خانوادم نذاشتن استفاده کنم همش تو فکرم تو این وضعیت رفتم خریدم حالا چه کنم؟؟؟ کلی پول دادم بابت یه ورق قرص تو رو خدا اگه کسی رو میشناسید که نیاز واقعی به  دلیل مشکل جنین داره منو معرفی کنه

09389052806

والا منم دیشب قرص سقطو  خریدم از نوع امریکایی اونم با قرض!!! اما خانوادم نذاشتن استفاده کنم همش ...

چرا اینقد گرون خریدین اخه پس چرا من گرفتم ۱۶۰۰۰ تومن با دفترچه بیمه تامین اجتماعی😨

والا منم دیشب قرص سقطو  خریدم از نوع امریکایی اونم با قرض!!! اما خانوادم نذاشتن استفاده کنم همش ...

راستی اتفاقی برات نمیفته بخوری ب نظرم از کورتاژ بهتره اون ک هزینش بیشتره

راستی اتفاقی برات نمیفته بخوری ب نظرم از کورتاژ بهتره اون ک هزینش بیشتره

نه کلا خانوادم گفتن سقط نکن واقعا قصدم جدی بود میخواستم دیروز که تعطیل بود بخورم که همسرم به خانوادم و خانوادش اطلاع داد که اگه حالم بد شد بعد اونو مسبب ندونن و منم چون همه فهمیدن بی خیال شدم با اینکه اصلا شرایط نگهداری ندارم برا همین میخوام قرصو بفروشم ۳۵۰ خریدم نوع امریکایی شه اونی که شما خریدین ایرانیه

سلام 

مونا جان خیلی ناراحت شدم واست خداروشکر که راحت سقط کردی و اذیت نشدی 

ان شاء الله خدا به زودی یه نی نی سالم بهت هدیه میده😍

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نه کلا خانوادم گفتن سقط نکن واقعا قصدم جدی بود میخواستم دیروز که تعطیل بود بخورم که همسرم به خانوادم ...

عزیزم وقتی مشکلی نداری چرا میخوای بندازی میدونی چند نفر ارزو دارن جای شما باشن.حتی لا بدتربن شرایط.ناشکری نکن از نعمتی ک خدا بهت داده مراقبت کن.

سلام  مونا جان خیلی ناراحت شدم واست خداروشکر که راحت سقط کردی و اذیت نشدی  ان شاء الله خ ...

سلام مهربونم.زیادم راحت نبود فعلا بقایا دارم دوستم.الان تو مطب دکترم نمیدونم چجوری قراره دفعش کنم😔😔😔😔

چرا سقط مگه مشکلی داری عزیزم اگه مشکلی باشه پزشکت بهت اجازه سقط میده

خودم باردار نیستم واسه دوستم میخوام قلب نینیش وایساده نمیخوادم قرص بخوره 😔

من خودم نی نی دارم😍

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
خودم باردار نیستم واسه دوستم میخوام قلب نینیش وایساده نمیخوادم قرص بخوره 😔 من خودم نی نی دارم😍

خدا نگه داره برات.گلم بگو پیش متخصص بره براش دارو مینویسه.من بعد دوتا سونو گفتن جنینم رشد نکرده دکترم این قرصو برام تجویز کرد و سقط شد.

والا منم دیشب قرص سقطو  خریدم از نوع امریکایی اونم با قرض!!! اما خانوادم نذاشتن استفاده کنم همش تو فکرم تو این وضعیت رفتم خریدم حالا چه کنم؟؟؟ کلی پول دادم بابت یه ورق قرص تو رو خدا اگه کسی رو میشناسید که نیاز واقعی به  دلیل مشکل جنین داره منو معرفی کنه

09389052806

سلام دنبال رحم اجاره هستم سن زیر 30 سال باشه وزایمان طبیعی با بچه سالم داشته باشه و بیاد اهواز زندگی کنه. خانه با امکانات رفاهی را برای او تهیه میکنم،قیمت هم توافقی،لطفا اگر سراغ دارید با شمارره تماس بگیرید

09331197851