2777
2789

میتونی برای تهیه سایتوتک یا همون میزوپروستول اصل با این شماره تماس بگیری 09026509543

موثرترین روش مصرف رو هم خودشون برات توضیح میدن

من شهرستان بودم و دسترسی به این قرص نداشتم از طریق دکترم ایشون بهم معرفی شدن و برام ارسال کردن 

واقعا راضی بودم و راحت مشکلم حل شد خداروشکر کارم به کورتاژ کشیده نشد چون اصلا نمیخواستم کورتاژ بشم یه بچه کوچیک داشتم 

اون خانم خیلی با حوصله و دقیق راهنماییم کرد نمیدونم اگه پیداشون نمیکردم ممکن بود چه بلایی سرم بیاد چون شنیده بودم این قرصایی که دست دلال ها هستش اصلا قابل اعتماد نیس و شرایط نگهداریشون رعایت نشده

سلام من قرص راکوتان میخوردم برای جوش صورتم علاوه بر اون ناراحتی اعصاب و افسردگی شدید هم داشتم با این که جلوگیری میکردم متاسفانه ناخواسته باردار شدم به هر دری زدم بی نتیجه بود هیچ دکتری حاظر نشد حتی بهم بگه چکار کنم من موندم و یه بچه توی شکمم که معلوم نبود اگه دنیا بیاد چه مشکلاتی داره 

هزارتا شماره توی اینترنت بود که قرص برای سقط میفروختن به همشون زنگ زدم هر کدوم یه چیزی میگفتن که اصلا نتونستم به هیچ کدوم اعتماد کنم و بیشترشون مرد بودن .واقعا درمونده شده بودم و حال روحیم هر روز خرابتر که توسط یکی از دوستام خانم دکتری رو بهم معرفی کردن که تونستم ازشون قرص میزوپروستول یا همون سایتوتک اصل رو ازشون تهیه کنم این که داروخانه بود و اون خانم پزشک بود واقعا خیالم راحت بود و قرصو ازشون تهیه کردم و طبق روش و دستور العملی که داد طی چند ساعت کارم انجام شد واقعا باورم نمیشد به این راحتی مشکل به این بزرگی حل بشه و طی 6 ساعت همه چی تموم شد و راحت شده بودم 

اگه کسی میخواد این کارو انجام بده و شرایط نگهداریشو نداره قرصو از یه جای مطیمن بخره نه از این دلال ها که اومدن سایت زدن و سوادی هم در این زمینه ندارن 

شماره اون خانم دکتر 09217375230 بود واقعا به من کمک بزرگی کرد الان 10 روزه از این قضیه میگذره و نتیجه سونوگرافی نرمال و طبیعی بوده 

الهی هیچ کس ناخواسته حامله نشه    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چطور دکتر نگفت چحوری بزاری واسه من چهار تا داد دوتا رو واسم شیاف کرد دوتا رو زیر زبونم گذاشتن&n ...

من باید چهارشنبه انجام بدم اینقدر استرس دارم دارم میمیرم توروخدا دردش زیاد نیست؟

هوووف من چ کنم هفته شیشمم

بهم دوتا زیرزبونی ودوتا واسه داخل واژن داد

خیلی میترسم استفاده کنم بعد دفع نشه

ازدردشم میترسم

یکم راهنمایی کنین 

دکتره گفته اول دوتا زیرزبونیو استفاده کنم بعد ۱۲ساعت اون دوتا داخل واژن رو

بعد گف خونریزی میگیرم ک باید برم بیمارستان سرم بزنم

انقد چیزای متفاوت خوندم اینجا،واسه همین خیلی میترسم ازعوارض ودردش واینکه اگه دفع نشه ... 

هوووف من چ کنم هفته شیشمم بهم دوتا زیرزبونی ودوتا واسه داخل واژن داد خیلی میترسم استفاده کنم بعد د ...

دردش که مث پریودیه یخورده بیشتر غیرقابل تحمل نیس. بعدشم اگه خونریزیت خیلی سنگین باشه لازمه بری بیمارستان وگرنه خودت تو خونه میتونی با خوردن غذاهاتقویتی خون از دست رفته رو جبران کنی

الان استفاده کردین ؟ نتیجه چی شد؟

دردش که مث پریودیه یخورده بیشتر غیرقابل تحمل نیس. بعدشم اگه خونریزیت خیلی سنگین باشه لازمه بری بیمار ...

نه هنوز میترسم استفاده کنم بعدش قرصازو استفاده کنم چ دارو گیاهی بخورم ک چیزی نمونه؟

اخه بعضیا بقایا داشتن

نه هنوز میترسم استفاده کنم بعدش قرصازو استفاده کنم چ دارو گیاهی بخورم ک چیزی نمونه؟ اخه بعضیا بقایا ...

بچه ها نوشته بودن پونه و سیاهدونه و رازیانه وبابونه ودارچین وزنجبیل ویکم فلفل سیاهوآویشن و نبات و اینارو جوشوندن استفاده کردن

من کدوماشوبگیرم بنظرتون؟

نه هنوز میترسم استفاده کنم بعدش قرصازو استفاده کنم چ دارو گیاهی بخورم ک چیزی نمونه؟ اخه بعضیا بقایا ...

اصلا نترس عزیزم

بچه ها اینجا گفتن زعفرون دم کن.  بابونه و اویشن هم خوبه. البته من خودم کورتاژ شدم وقتی سقط کردم

وااا چطور دکتر نگفت چحوری بزاری واسه من چهار تا داد دوتا رو واسم شیاف کرد دوتا رو زیر زبونم گذاشتن&n ...

میشه اسم قرص و شیافو بگی. جنینم رشد نکرده داره سقط میشه ولی دکتر هیچ دارویی نداده بهم

🦋