اگه کسی مثلا راننده اسنپ داره رانندگی میکنه و یه دفعه یه راننده خانم بد رانندگی کنه و جلوی روی شما بگه : آره دیگه زنه اینجوری رانندگی میکنه، شما بهتون بر میخوره؟ و چه جوابی میدید؟
من خیلی ناراحت میشم!!! اینقدر که مردها در رانندگی بی قانونی میکنن هیچی نیست!! همش ما زنها رو سرکوب میکنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام وقت بخیر بیشترین قانون شکنی رو آقایون دارند. خطرناک ترین رانندگی ها رو هم آقایون دارند. رانندگی خانم ها یک مشکل داره که آقایون را ناراحت می کنه. خانم هایی که با سرعت کم توی لاین سرعت (سمت چپ) رانندگی می کنند. جلوی آن ها خالی هست، می تونن با سرعت 100 تا حرکت کنند و فاصله را پر کنند ولی 60 تا بیشتر نمی روند (قانون مداری). اما مشکل از اینجا شروع میشه که "نه راه می رن و نه راه میدن" خدا شاهده خانم ها کلی صفت خوب و دوست داشتنی دارند اما مرام گذاشتن توی آقایون دیده میشه. وقتی آقایون می بینند جلو آن ها خالی هست ولی خودشون نمی خوان سریع تر رانندگی کنند، می کشن کنار و راه می دن نفر بعدی استفاده کنه. اما خانم ها با همون سرعت کم، توی لاین سرعت می مونند. به نفر پشت سری هم راه نمیدن. مشکل همین هست. مادر بنده حدود 20 سال هست رانندگی می کنه. باهاش صحبت کردم و این رو رعایت کرد. دیگه کسی با ایشون مشکلی نداره.
خدا مرد ها رو مثل ابزار آفریده، خانم ها رو مثل گل آفریده. تفاوت ساختار مغری خانم و آقایان مشخص هست. آقایون یک قسمتی در مغز دارند به نام تجسم هندسی. این رو خدا به مرد ها داده. مثلا وقتی آقایون جعبه ای می بینند، راحت می تونند دقیق بگن که این از درب رد میشه یا نه. به راحتی می تونن یک جسم رو توی ذهنشون جا به جا کنند و ابعاد بگیرند. خدا به خانم ها چیز های دیگری داده. توی رانندگی آقایون راحت تر می تونن میلی متری ماشین رو کنترل کنند و هر دفعه اندازه گیری درست در میاد، لذت می برند. ابعاد ماشین بیشتر خانم ها رو اذیت می کنه. برای همین هم هست خانم ها خیلی با احتیاط تر رانندگی می کنند. این قسمت نقد به آقایون هست. آقایون فکر می کنند خانم ها بلد نیستند رانندگی کنند. نه خدا یک چیز مفتی به آقایون داده، حالا دارند به این خاطر خانم ها رو تحقیر می کنند. اتفاقا همین که خانم ها با این شرایط با احتیاط رانندگی می کنند، عاقلانه است.
شما اگه هنر داری اول استانه تحملتو ببر بالا تا بتونی درست بشنوی و فکر کنی و تصمیم درستو بگیری
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .