2777
2789
عنوان

رانندگی زنان و نظر مردان

271 بازدید | 20 پست

اگه کسی مثلا راننده اسنپ داره رانندگی میکنه و یه دفعه یه راننده خانم بد رانندگی کنه و جلوی روی شما بگه : آره دیگه زنه اینجوری رانندگی میکنه، شما بهتون بر میخوره؟  و چه جوابی میدید؟ 

من خیلی ناراحت میشم!!! اینقدر که مردها در رانندگی بی قانونی میکنن هیچی نیست!! همش ما زن‌ها رو سرکوب میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من خانوما باید بشینم تو خونه به کارهای خونه برسند و کارهای مهمی مثل رانندگی رو به مردها بسپرند

خانوما فوقش تو آشپزخونه با ماشین لباسشویی یه دور بزنند🤣🤣🤣🤣🤣😂😂

اگریکی جلوم اینطوری بگه حتما حتما جوابشو میدم

ولی از حق نگذریم خانوما رانندگی بلدنیستن

نه همه شون ۸۰درصدشون

خودم خانمم ورانندگی میکنم

چیزایی میبینم دوس دارم کله م بکوبم رو فرمون راحت شم

به نظر من خانوما باید بشینم تو خونه به کارهای خونه برسند و کارهای مهمی مثل رانندگی رو به مردها بسپرن ...

شما مرد هستید؟ لطفا از این بحث خارج شید، اینجا هم جای مردها نیست برید ماشینتون رو برونید

به نظر من خانوما باید بشینم تو خونه به کارهای خونه برسند و کارهای مهمی مثل رانندگی رو به مردها بسپرن ...

جالبه... پس مردا هم حق ندارن از ماشین لباسشویی استفاده کنن؟ باید برن لباسا رو تو رودخونه بشورن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اگریکی جلوم اینطوری بگه حتما حتما جوابشو میدمولی از حق نگذریم خانوما رانندگی بلدنیستننه همه شون ۸۰در ...

الان زن‌های زیادی رانندگی‌شون خوبه چون ماشین دارن، اون قبلنا بود که زن‌ها ماشین شخصی نداشتن گلم