من دخترم ۷ ماه از پسرش کوچیکتره شوهرمم چندین بار اعلام کرده من از وسایل کهنه بقیه استفاده نمیکنم حالا ایشون چندبار اوردن واسه دخترم منم باز گفتم شوهرم بدش میاد گفت اصلا پرتش بده گذشت تا عید که رفتیم خونه پدرشوهرم دیدم ۵ تا پوشک گرفته دستش اورده میگه واسه دخترت😐گفتم من دخترم هنوز سایز ۳ میپوشه دیدم شوهرم اشاره داد بگیرش منم بعدا جلو چشم شوهرم پرتش زدم روز اخرم که برگشتیم دیدم کنار وسایل یه پوشک نصفه و نیمه سایز ۵ گذاشته منم جاش گذاشتم این درحالیه که من همیشه واسه پسرش لباسای نو میخرم که کمتر از ۴۰۰ پولش نیست حالا یجورین با من😐من از شوهرم ناراحتم که اونشب پشتم نموند با این حرکت زشت و چیپ ایشون اینم بگن جاریم خواهرزاده ش همسندختر منه یعنی حتی به اونم نداد😐
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
چرا اگر سایزش رو میتونین استفاده کنین برندارید؟وسیله کهنه که نبودهاونا نصفه تونستن استفاده گنن خبچقد ...
عزیزم من بارها حتی پوشک کامل دخترم مونده اما ترجیح دادم پرت بزنم وقتی دخترم تا ۷ ماه دیگه هم نمیتونه سایز ۵ استفاده کنه بعد نصفه و نیمه ش چیه یا ۵ تا چیه مگه من گدام
کار خوبی کردی پرتش کرد ی یعنی پوشک بچه جاری استفاده کنی با شوهرت صحبت کن تا بفهمه کارش زشت بهش بگو ک شمامحتاج نیستین ب جاریتم جوری رفتار کن تا بفهم این کارش بد ودر شان هودش
عزیزم من بارها حتی پوشک کامل دخترم مونده اما ترجیح دادم پرت بزنم وقتی دخترم تا ۷ ماه دیگه هم نمیتونه ...
پرت بزنم رو کجایی هستید کهمیگید؟ منظورت دور انداختن هست؟
کارت اشتباهه خب
بده به یکی دیگه
استفاده که نشدن .... یکی دیگه استفاده کنه چه اشکالی داره
ربط به گدا بودنم نداره 😐
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊