2777
2789

واقعا موندم از دست این زن ۵۲ سالا چیکار کنم ...همسن مادرمه.ده سال عروسی کردم یه آب خوش از گلوم  پایین نرفته از دستش ...کلا شوهره خودش و ول کرده و چسبیده به شوهره من ...الان دخترم دو سال و ده ماهشه تا حالا یه جوراب واسه دخترم نخریده ..‌توقعیم ندارم ...اتفاقا بهتر که نمی خره ...حاله دو باره اسبا ب بازی کهنه ی بچشو که الان ۱۶ سالشه رو  میوه دست شوهرم میگه ببر دخترت بازی کنه ... شوهره ابله منم که بهش بر نمیخوره ....با اونکه انقدرر رد دخترم حساسه و بهترین رو براش فراهم می کنه ...چیکار کنم به نظرتون؟  شما بودید بی خیال می‌شدید؟  خیلی  فکرم درگیره ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

اون نیتش خیره 

بهتره دوست ندارید بگید خونه پر اسباب بازی هست و بدید نیازمند و خودتون هم واقعا همونا رو بدید وخبر بدید ک فلانی ما احتیاج نداشتیم دادیم نیازمند راضی باش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیت بدی نداشته

اگر آشغال بودن از نظرش، اینهمه سال نگه نمی داشت ....

تازه به نظرش داره محبت میکنه 

بگیر ولی تو مجبور نیستی بدی به بچت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بریز سطل اشغال چیزیم نگو اگه یبار اومد بهت گفت که فلان چیزا کو نمیبینمشون بگو ریختم سطل اشغال ،بگو که دوست نداری وسیله کهنه دیگران رو بچت استفاده کنه پرگ یبار شیونم یبار

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یبار بهش بگو راستی فلانی اون اسباب بازی ها دادی به شوهرم

اونا رو دادم به مامور شهرداری ببره

بگو عزیزم دیگه خودت زحمتش بکش 

من حوصله اشغال بقیه رو جمع کردن ندارم با خنده

کاربری قطع دسترسی~

اون از روی محبت میده اصلا ناراحتی نداره 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

ببین یه چی بهت میگم گوش بده سر این چیزای الکی خودتو داغون نکن پیر نکن بنظرم اصلا چیز بدی نیست که واسش غصه بخوری خیلی هم خوبه خیلی ها اینجوری میکنند اصلا برو قیمتشو ببین بگو چه خوب باید انقدر واسه این پول میدادم بجاش میرم یه لباس جدید واسه دخترم میگیرم