2777
2789
عنوان

میگه پول کرایه خونه رو پرداخت کن

110 بازدید | 12 پست

من تو یه کشور دیگه. رفتم کنفرانس

. همسرم بهم زنگ زده میگه پول کرایه خونه رو واریز کن.

گفتم الان تو متروام. چرا خودت واریز نمیکنی.

میگه نه تو واریز کن. گفتم اوکی برسم اونجا پرداخت میکنم

پرداخت هم کردم.

مسأله اینه که داره از چشمم میفته. وقتی داری چرا به زنت میگی کرایه بزن.

شماها که متاهلین و کار میکنید هم رفتار شوهرتون اینجوریه؟ انگار طلب داره ازم. اره زن کمک می‌کنه. ولی وقتی نداری و کم داشتی. نه اینکه کله اش تو حساب من باشه همش.

ایندفعه اصلا نه بحثی کردم نه هیچی. مسأله پول نیست. مسأله مسئولیت پذیری برای زندگیه که یه مرد باید اینو درک کنه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا مساله پوله 

نباید پرداخت میکردی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من واقعا ناراحتم. صبح زنگ زده که اینو بهم بگه.

تازه میگه اونجا صحبت کن یه پوزیشن بهتر بگیری

واقعا نمی‌دونم دیگه فعلا یه مدت کار نکنم تا خرج خونه رو بده و بفهمه. یا این وقفه ممکنه منو دور کنه از کارام و استادام

تاااازه اول فک کردم ماه قبل اون داده میخواد که مثلا این ماه من بدم. 

بعد که تو حساب داشتم دنبال اسم صاحبخانه می‌گشتم دیدم ماه پیش هم خودش از حساب من داده بود🤣🤣🤣

من یه زمانیکه سرکار میرفتم همسرم خودش میگفت راضی نیستم هزارتومن از درامدت رو صرف خونه کنی همش برای خودت ،منم مدت زیادی سرکار نمیرفتم ولیی هرچی پس انداز جمع کرده بودم همه اش رو طلا خریدم که چند سال پیش سر بورس همش رفت به باد فنا😅 نه خودم خوردم نه خرج خونه کردم هنه اش رفت به فنا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
چه پررو تشریف داره

پررو برای یه لحظه است

من خیلی بچه دوس دارم.

چند روز پیش خواهرم زنگ زد گفت یه باربچه دار نشی. من سه شب خواب میبینم که تو دوقلو به دنیا آوردی. ناراحتم بودی وچون همسرت بچه ها رو گردن نمی‌گرفت

حالا من اینا رو به کسی نگفته بودم. ولی واقعا همینا رو به من میگه همسرم. که حامله شدی باید بری ایران. 

همسرت کار میکنه درآمد داره 

خب چرا میدی نده عزیزم مگه مجبوری؟ الان اینطوریه وقتی یکم بگذره میخوابه تو خونه میگه تو خرجمو بده برو واسه خودت لباس بخر لوازم آرایش و روتین پوستی بخر پولت تموم شه بگو بهم پول بده ندارم بزار به خودش بیاد