2777
2789

میگه بزارش پیش ما سودشو بگیر ماهی هفتصد چکار کنم دوستان بزارم؟میترسم دزد مغازشو بزنه این آقا فوت کنه هزارتا فکر ..ماهم بخدا ماشینمون رو فروختیم طلا گرفتیم حداقل بتونیم خونه بخریم بعدها باهاش

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه ماشین فروختیم طلا خریدیم که بعد خونه بخریم پس طلا زیاده دیگه۷۰۰ هزار تومن که نمیشه اخه

اتفاقا ۷۰۰ تومن منطقی تره تا ۷۰۰ میلیون

مگه ۷۰۰ میلیارد ماشین فروخته که انقدر بهش بدن؟

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

ما ی طلا فروشی تو شهرمون داشتیم هرکی هرچقد پول میزاشت پیشش سودشو میداد. پولاهم از صد میلیون بالاتر باید میبود. آخرش پول همه رو خورد و فرار کرد. الانم گرفتنش ولی کل حساباش خالیه و هیچکی دستش هیچجا بند نیس. چند بارم مرده میخاس خودکشی کنه. ولی قبل این اتفاق خیلی ادم خوب و حسابی بنظر می‌رسید. چ آدما ک خونشونو فروخته بودن پولشو گذاشته بودن پیشش 

اتفاقا ۷۰۰ تومن منطقی تره تا ۷۰۰ میلیونمگه ۷۰۰ میلیارد ماشین فروخته که انقدر بهش بدن؟

چی بگم ۷۰۰ هزار خیلی کمه خب 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من ۱۸گرم گذاشتم ماهی ۲۲۰۰منم استرس دارم با اینکه طرف اشناسدوسه ماه دیگ میگیرم ازش

توفه عوضی ما پنجاه گرم خریدیم بما گفت ۷۰۰خیلی کم گفته نه؟

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...