2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنم چی شد

208 بازدید | 28 پست

سلام یادتونه تاپیک زدم گفتم چرا لاغر نمیشم؟

دیشب رفتیم برای مجلس عروسی لباس بخریم

برای دخترم خرید کردم

دخترم گفت مامان رنگ لباس من بردار ست بشیم

ولی همه ی لباسا برام‌تنگ بود از خجالت آب شدم جلو مغازه دار و شوهرم. دخترمم غصه دار شد.آخرش ی لباس برداشتم که مث پیرزنا شدم توش. ینی لباس مادرشوهرم ازون شیک تره. خیلی ناراحتم 

دیشب خیلی اذیت شدم ازین موضوع قلبم شکست. از امروز واقعا تصمیم گرفتم تحت هر شرایطی خوردنم رو کنترل کنم. من باید یجوری لاغر بشم که این لباس رو بندازم دور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش هوازی خواب شبانه قطع قند و شکر و شیرینی جات و تنقلات 

محدود کردن کربوهیدرات برنج نون سفید ماکارونی 

سالم خوری واقعا جوابه 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خجالت نداره ببخشید اینو میگم چاقی ک تو جامعه ما عادیه منو چی میگی انقدر لاغرم خودم هیچ همه بخودشون اجازه میدن بگن تحقیر کنن اعصاب برام نمونده هی مجبورم برا دفاع از چیزی ک دست خودم نیست دعوا کنم آخرشم میگن دختره بی ادب یا دریده ست چاقی خیلی بهتره

ورزش هوازی خواب شبانه قطع قند و شکر و شیرینی جات و تنقلات محدود کردن کربوهیدرات برنج نون سفید ماکارو ...

اره میدونم همه ی روش های لاغری رو میدونم تا خالا ۵۰۰ بار تصمیم گرفتم لاغر شم اما هی ول کردم. دیشب خیلی بهم بر خورد حالم بهم خورد واقعا من با این سن این لباس رو بپوشم. چقد دلم روی اون لباس بنفشه مونده چقد دخترم دوست داشت ست بپوشیم😭😭

۸۱ کیلو قدم ۱۶۳

مثل منی منم مبخوام رژیم بگیرم

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خجالت نداره ببخشید اینو میگم چاقی ک تو جامعه ما عادیه منو چی میگی انقدر لاغرم خودم هیچ همه بخودشون ا ...

نه هیچ کدومش خوب نیست. شاید اطرافیانم چیزی نگن اما من از نگاهشون میفهمم و تازه میدونم پشت سرم حرف میزنن. من ی دوره خودم لاغر بودم احترام و نگاه مردم خیلی فرق داره

خب مگه مجبور بودی اونجا بخری... میرفتی چند جا دیکه بگردی شاید سایزت داشت.

نبود بابا چند جا رفته بودم دیگه همه خسته شدیم.

ویراهن های ماکسی رو‌ انگار فقط برای لاغرا دوختن

۸۱ کیلو قدم ۱۶۳

قربون قد و وزنت بشم

چنان گفتی فکر کردم هیولایی

اصلا کاری به خوراکت نداشته باش

فست فود نخور

مسیرها رو پیاده برو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .