2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=386931434]چی باعث شد فک کنی ایرانیا میتونن توهین رو قیول کنن ؟ شمای بی غیرت که مرداتون ب نام ...

نگاه کن افغانی چه زبونی درآورده برای ما

اصلا در شان ما ایرانیها نیست که با امثال تو دهن به دهن بذاریم 

شما رو تو خیابون میبینیم راهمونو کج میکنیم اینجا رو نبین که افتخار بهت دادن همکلامت شدن 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
ازشونم بعید نیس، نمک خوردن و نمک دون شکستن

آره داره علنا تهدید به کشتن میکنه 

بعد یه عده نمیدونم چرا میان از اینا دفاع میکنن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
آره داره علنا تهدید به کشتن میکنه بعد یه عده نمیدونم چرا میان از اینا دفاع میکنن

هرکی از اینا دفاع میکنه یه درصد شک نکن یا خودش افغانیه یا زن افغانی شده 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
هرکی از اینا دفاع میکنه یه درصد شک نکن یا خودش افغانیه یا زن افغانی شده

تو کشور خودمون تهدید به کشتن میکنن 

بعد یه عده چشم بسته حمایتشون میکنن 

تو مغزشون پهنه رسما

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چیکار کردن!!

بخداااا، باورم نمیشد 

یه افغانی بچه 11 ساله همسایه رو گیر اورده بود، داداش کوچیکش اتفاقی میبینه تنها کاری که میتونسته جیغ زدن بودع، اینقد جیغ زده تا افغانیه فرار کرده. 

اما اون بچه اصصصلا دیگه از خونه بیرون نیومد، از بس روحیه اش رو از دس داد

تو کی باشی مواظب باش جون خودت در خطز نباشه از هوا برات میریزه

@ني_ني_يار_۹۹‍ 

کاربرافغانی داره به ایرانیها توهین میکنه و تهدید میکنه