2777
2789

اینا همین جوری ترسوعن و خودشون رو مظلوم نشون میدن 

در حالی که قلبشون پر از نفرته و کمک اسرائیل میکنن

انگار ما طلب داریم بهشون

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا خیلی پر رو تر از این حرفان.کاش یه کاری کنن که از  این سایت هم پرتشون کنن بیرون تا نتونن حرف مفت بزنن.احمقای پر رو

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.

انگار ما طالبان رو آوردیم کشورشون 

اومدن کشور ما چتر شدن خوردن خوابیدن مفتی مفتی 

دوقورت و نیمشون هم باقیه 

تهدید به کشتن هم میکنن 

بعد میرن مظلوم نمایی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
@ني_ني_يار_۹۹‍ کاربرافغانی داره به ایرانیها توهین میکنه و تهدید میکنه

کاربر هست کسی ک تک میکنی

niniyar اکانت نی نی یار هست

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

کارگر همسایه ما از ترس جنگ اسرائیل از ایران فرار کرد رفت ور دل طالبان😂

اینا کلا آدم در رفتن هستن.وگرنه میموندن توی ولایت خودشون و دفاع میکردن.

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
خیلیا شون سیم کارت هاشون قطع شده، نگران نباش همین روزا تموم میشه

خدا کنه.اینا مثل شپش توی لحاف کهنه هستن.هم زیادن هم سیریش.تمومی ندارن

😂😂😂هار شده انگار سگبه مردای ایرانی میگه بی غیرت کورن مردای خودشونو نمیبینن که صد تا صدتا صیغه میک ...

یه چن وقت پیش یه فیلم زن افغانی گذاشته بود. که مرداشون به هوای اینکه بریم ایران میارنشون اینجا، وقتی رسیدن پول ومدارک رو میگیرن و میرن واسه خودشون. زنه میمونه و گوشاش. 

حالا اومده از غیرت مرد ایرانی میگه 

اگه جنگ هزار مکافات و بدبختی داشت، یه خوبی هم داشت، روشن شدن ذات اینا

آخ دقییقا.همینکه اینا رو دارن پرتشون میکنن بیرون خیییلی خوبه.وگرنه اگه این اتفاقات نمیفتاد اینا همچنان با مظلوم نمایی داشتن تیشه به ریشه ما میزدن و بهمون میخندیدن.کاش خودم توی سمتی بودم که میتونستم مستقیما پرتشون کنم بیرون.اونموقع تا نفر آخرشون رو دیپورت نمیکردم آروم نمیشدم.چندشای پر رو.