احساس میکنم تو زندگی گم شدم ،از نظر شغلی که نمیدونم میخوام چیکار کنم ،از نظر مالی دارم درجا میزنم ،از نظر زندگی زناشویی هم مجردم اصلا تا حالا رابطه عاطفی نداشتم ،انگار بهر تماشا اومدم ،بنظرتون مشاوره میتونه کمک کنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاق خوبی نیوفتاد تو اوججونی تصادف وحشتناکی کردم ک صورتم زیباییم نابود شد.تمام اطرافیانم طردم کردن ...
منم به این نقطه رسیدم ،از همه جا ناامید شدم خدا کمک کرد خودمم تلاش کرد از موقعیت سختی که سالها توش گیر افتاده بودم رها شدم ، واقعا از هیچ کس نمیشه توقع داشت ولی دلم یه خوشی از ته دل میخواد نمیدونم یه چیزی که ذوق کنم
بله، مشاوره میتونه بهت کمک کنه تا اولویتها و اهداف زندگیت رو مشخص کنی و برای تغییرات مثبت قدم برداری. هیچ وقت برای شروع دیر نیست، مشاور میتونه راهنماییت کنه که چطور از این وضعیت خارج بشی و مسیر جدیدی بسازی.
[QUOTE=380767768]بله، مشاوره میتونه بهت کمک کنه تا اولویتها و اهداف زندگیت رو مشخص کنی و برای تغییرات مثبت قدم بردا ...[/QUOخیلی دوست دارم راهنمایی بگیرم اما میترسم فقط اتلاف هزینه و زمان باشه چون قبلاً تو زمینه دیگه تجربه مشاوره داشتم آخرش تاوانشو دادم ولی راه حل رو خودم پیدا کردم