2777
2789
عنوان

کیا با خیانت شوهرشون کنار اومدن

1006 بازدید | 63 پست

من یه ماهه که بخاطر پسرم برگشتم ،تو تاپیک قبلی توضیح دادم خیانتشو 

من کاملا شرایط جدا شدن رو دارم ،فقط مسالم بچمه که شوهرم بهم نمیده ،اژ طرفی شوهرم وضع مالی خوبی داره و خیلی خانواده دوسته یعنی الویتش همیشه زن و بچشن ،ولی من واقعا نمیدونم درسته زندگی با همچین ادمی یا نه 

ولی همش گریه میکنه میگه دیگه تکرار نمیکنم ،حتی منو برد مشهد توبه کرد بنظرتون چیکار کنم😓😓

بنظرم توکل کن بخدابسپربه امام رضاجانم

به ایشون دیگه نمیتونه دروغ بگه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که من خودمم اشتباه زیاد داشتم 

مثلا هفته دو باز خالمو میاوردم خونم میموند ،یا مثلا هفته ای سه بار میرفتم خونه مامانم ،زیاد خونه نبودم 

البته شبا خونه بودم ،یا مثلا هیلی بد اخلاق بودم و بهش بی احتزامی میکردم و تو جمع خیتش میکردم 

ارتباطت روباخدابیشترکن شوهرت بیشتربهت نزدیک میشه منم امتحان کردم شک نکن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

شرایطم عینااااا مث خودته انگار منو گفتی

پسر من۳ماهشه، ۲٠روز از زایمانم گذشته بود فهمیدم، حدود۱/۵ماهه برگشتم، کم کم دارم آروم میشم قرص ضد افسردگی هم میخورم، دیگه قبول کردم بع خاطر پسرم باید ادامه بدم و بهش فک نکنم

اینم بگم که من خودمم اشتباه زیاد داشتم مثلا هفته دو باز خالمو میاوردم خونم میموند ،یا مثلا هفته ای س ...

موردای آخرت اقتدارمردو خوردمیکنه نکن که یکی نیادباعشوه ببرتش

بنظرم توکل کن بخدابسپربه امام رضاجانمبه ایشون دیگه نمیتونه دروغ بگه

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

زندگیمون قبل این خیلی قشنگ بود ،واقعا همه فامیل میگفتن شوهرتون چقدر دوست داره 

ولی الان از خودم بدم میاد 

ببخشید این حرفو میزنم اما هیچوقت ندیدم کسایی که خیانت کردن واسه همیشه توبه کنن و درست شن،ذاته دیگه دوباره خیانت میکنه،خانواده دوستم بود به تو و پسرت فک میکرد خیانت نمیکرد

اما اگه حس میکنی میتونی با پولاش خوش بگذرونی با پسرت و واسه خودتون زندگی کنید بمون باهاش اما دیگه مثل قبل خیانت نمیشه رابطت،ببخشید من این حرفو رک گفتم چون تو نزدیکانم خیلی دیدم…

شرایطم عینااااا مث خودته انگار منو گفتیپسر من۳ماهشه، ۲٠روز از زایمانم گذشته بود فهمیدم، حدود۱/۵ماهه ...

واقعا بخشیدن خیلی سخته 🥺🥺

از طرفی مشاورم میرم ،میگه باید خونه رو مثل جهنم کنی براش

داری خودتو گول میرنی همسرت مشکل اخلاقی داره 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
ببخشید این حرفو میزنم اما هیچوقت ندیدم کسایی که خیانت کردن واسه همیشه توبه کنن و درست شن،ذاته دیگه د ...

امامن خیلی دیدم

وحسم میگه شوهراین خانم توبه کرده

بستگی به رفتارخانم داره ازاین به بعد

ببخشید این حرفو میزنم اما هیچوقت ندیدم کسایی که خیانت کردن واسه همیشه توبه کنن و درست شن،ذاته دیگه د ...

کاملا حقیقت رو گفتی عزیزم واقعیت اینه یا باید بپذیره یا قید همه چیو و بچش بزنه...کسی ک یه بار خیانت میکنه دیگ بار دوم و سوم خیلی راحت تره براش...

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══