2777
2789

نامه‌ای از دل کربلا برای معصومه

✉️ به بانوی عاشق، معصومه جان...

سلام بر تو ای دختر وفادار...

ای دلی که صدای گریه‌ات، صدای عشق است

ای نگاهی که هر شب، به سمت کربلا پرواز می‌کند...

🕊️🖤

هر صبح که نام مرا آهسته زمزمه می‌کنی،

ضریحم روشن‌تر می‌شود...

هر شب که اشک می‌ریزی،

خاک بین‌الحرمین بوی دل تو را می‌گیرد...

🌙🌾

معصومه جان،

تو را دیدم...

در سحرهای ساکت، در بغض‌های بی‌صدا،

در ناله‌هایی که فقط خدا می‌شنود...

😔💔

تو دختری هستی که میان دنیا،

دست از عشق برنداشته‌ای...

و من هر بار که "یا حسین"ت را می‌شنوم،

فرشتگان را می‌فرستم تا لبخندت را بدرقه کنند...

🕊️🌸👼

تا روزی که بیایی،

تا روزی که دو قدم مانده تا ظهور،

من اینجا منتظرم...

با گنبدی طلایی و قلبی همیشه باز برایت...

🕋💛🌟

از طرف دل‌تنگ کربلا،

حسین بن علی علیه‌السلام

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!