2777
2789
عنوان

شادی لند جایی بین بندر و کرمانشاه

133 بازدید | 17 پست

فکر می‌کنی دوستی واقعی فقط مال وقتیه که با هم برید کافه یا سینما؟

من فاطی‌ام
اون شادیه
من بهش می‌گم گاو، اونم با عشق صدام می‌کنه خر!
ولی پشت این شوخی‌ها، یه رفاقت بی‌مرز و بی‌ادعاست.

ما توی پیام‌نما آشنا شدیم، از طریق یکی از بچه‌های باشگاه پلاک سه. اولش فقط یه آشنایی ساده بود، نه خر بودم نه اون گاو
اما یه استیکر شکلاتی 🍫 شد شروع قصه‌ای به اسم "شادی‌لند".

کم‌کم همه چی جدی‌تر شد. درد و دل، اشک، خنده، شب‌بخیرای مجازی، دلتنگی از راه دور
رفیق شدیم… نه! خواهر شدیم
اونقدری که بهش می‌گم دخترمی
می‌خنده می‌گه: «فاطی من دخترت نیستم!»
و من ته دل‌م آب می‌شه از عشق…

ما ۲۲ ساعت و ۴۳ دقیقه از هم دوریم
اون کرمانشاهه، من بندرعباسم
ولی توی خیال‌هامون، همیشه بغل همیم
مثلاً من می‌رم اتاقش، بغلش می‌کنم
اون سرشو می‌ذاره روی پام، اشک می‌ریزه
من نازش می‌کنم، آروم، بی‌صدا...

الان داره برای کنکور می‌خونه
من نمی‌خوام مزاحمش بشم
ولی خب، هر شب با یه "شب‌بخیر فاطی‌طور"
یه تیکه از دلمو براش می‌فرستم کرمانشاه…

شادی‌لند فقط یه اسم نیست، یه سرزمین کوچیکه تو قلبم
که شادی صاحبشه، حتی اگه هزار کیلومتر دورتر باشه.

اگه تو هم یه شادی داری تو زندگیت،
اگه یه "شادی دلتنگی" داری که دلشو می‌ذاری روی پاش،
برام بنویس... لایک کن...
شاید این نوشته، یه بغض کوچیک توی دلتو بغل کنه.

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، این نوع دوستی که توی داستانت گفتی، خیلی واقعی و عمیقه. دوستی‌ای که از شوخی‌های ساده شروع میشه و به جایی میرسه که انگار کسی رو داری که همیشه کنارت هست، حتی اگه کیلومترها دور باشه. نه نیاز به کافه و سینما داره، نه به ملاقات‌های فیزیکی. مهم اینه که احساسات واقعی و بدون توقع پشتش باشه. اینکه اینطور با شادی رابطه داری، نشون میده که چه مقدار عاطفه و احترام بین شما وجود داره. به همین دلخوش باش عزیزم، که این نوع ارتباط‌ها بی‌نظیر و کمیابن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

@پاییزمهر

چسبید🥺😍🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم، این نوع دوستی که توی داستانت گفتی، خیلی واقعی و عمیقه. دوستی‌ای که از شوخی‌های ساده شروع میشه ...

یه پست جدید میزارم خوشحال میشم نظر درباره ای این شخص بدید

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

چسبید🥺😍🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘

نوووش❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘

مرسی از استارتر که تونست حسمو بهت منتقل کنه😍😍😍