2777
2789
عنوان

به رابطه این جاری ها غبطه خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مادر شوهره مدیریت کرده

اصلا کاری ب کارشون نداره هیچ دخالتی نمیکنه همه عروساش غریبه ان یکی اصفهانی یکی تبریز یکی همدان یکی شهرکرد 

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

حالا من یه مراسمی بودم خواهر شوهرا اشک یکی از جاریا رو درآورده بودن😐خواهر شوهرا دست به سیاه سفید ن ...

امروز از دیدن این همه صمیمیت حقیقتن حسودی کردم

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

عجیبه یعنی؟؟؟! در ظاهر همه همینن داخلشونو باید ببینی

بحث دیروز و امروز نیست عروس بزرگشون ۲۵ ساله که عضو خانوادس هنوز ندیدم نشنیدم حرفی پیش اومده باشه 

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

چون مادر شوهر کارش رفتارش حرف زدنش خوب و درست بوده وگرنه اونم میتونست جاری هارو ب جون هم بندازه...

مامان خودم پنج تا جاری هستن با پنج تا خواهر شوهر انقد ک باهم خوبن بردار شوهر مامانم ک عموی خودم میشه آنقدری مامانمو دوس داره ک خدا می‌دونه فقط

آره جونم تا حالا این کارو نکردم ولی دیدم انداختن تو زغال مغز پخت میشه

دیروز با یه خانم گیلان غربی حرف زدم گفتم مدتی اسهال دلپیچه دارم ایشونم گفتن پسر منم یه مدت اینجوری بوده  بلوط بو دادم آسیاب کردم بعد سه روز خوب شده منم میخوام اینکار کنم فقط بلد نیستم میشه شما راهنماییم کنی 

دیروز با یه خانم گیلان غربی حرف زدم گفتم مدتی اسهال دلپیچه دارم ایشونم گفتن پسر منم یه مدت اینجوری ب ...

عزیزم باید بندازی تو زغال یا سیخ کنی رو شعله بپزی 

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤

دیروز با یه خانم گیلان غربی حرف زدم گفتم مدتی اسهال دلپیچه دارم ایشونم گفتن پسر منم یه مدت اینجوری ب ...

تاحالا بو ندادم و پودر کنم فقط دیدم اینجوری میپزن میخورن 

من عاشق ایرانم 🤍🇮🇷❤