2777
2789

همون سوسک و مارمولک که ما ازشون چندشمون میشه هم لازمه که تو این دنیا باشن تا به چرخه طبیعت کمک بشه

ولی... 

وااااقعا نمیفهمم دلیل به وجود اومدن شپش چیه

چه فایده ای داره واقعا😵‍💫😵‍💫

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

سوسکهای فاضلاب ساخته انسانن و هیچ فایده ای ندارن

شپش باعث پرپشت شدن مو میشه😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسکهای فاضلاب ساخته انسانن و هیچ فایده ای ندارنشپش باعث پرپشت شدن مو میشه😂

میدونستی سوسک فاضلاب اگه نبود گازهای داخل زمین که ناشی از فاضلابن باعث انفجار میشدن! سوسک اون گازها رو خنثی میکنه

میدونستی سوسک فاضلاب اگه نبود گازهای داخل زمین که ناشی از فاضلابن باعث انفجار میشدن! سوسک اون گازها ...

پ امریکاییا یچی میدونستن ک این کثیف بیریختو ساختن😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
سوسکهای فاضلاب ساخته انسانن و هیچ فایده ای ندارنشپش باعث پرپشت شدن مو میشه😂

وااا

کی گفته سوسک رو انسانها ساختن؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
شپش در تولید واکسن و در داروسازیهمه چیز یه فایده داره و اگر فایده ندارن فقط فایده اش ناشناخته است.

نمیدونسم ازش دارو میسازن

قدیما به ما میگفتن یه پیرزن از سر بیکاری ازخدا درخواست کرد که شپش بزنه تا هی بگیره بکشه سرگرم بشه

چه چیزا😄

پس فایدش اینه که سرگرم کننده هس

واااکی گفته سوسک رو انسانها ساختن؟

سوسری امریکایی سرچ کن

این سوسکای فاضلابن

سوسکای تو بیابون و اون نوع ها رو نمیگم

سوسری امریکایی سرچ کناین سوسکای فاضلابنسوسکای تو بیابون و اون نوع ها رو نمیگم

آها

الان رفتم دیدم... ساخته امریکاییا نیستن... فقط اسمشون سوسک امریکایی یا سوسک فاضلاب هس