آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5289 عنوان هر موجود زنده ای یه فایده برای طبیعت داره 99 بازدید | 10 پست همون سوسک و مارمولک که ما ازشون چندشمون میشه هم لازمه که تو این دنیا باشن تا به چرخه طبیعت کمک بشهولی... وااااقعا نمیفهمم دلیل به وجود اومدن شپش چیهچه فایده ای داره واقعا😵💫😵💫 نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 1404/02/12 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 سوسکهای فاضلاب ساخته انسانن و هیچ فایده ای ندارنشپش باعث پرپشت شدن مو میشه😂 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
adrina1394 عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 478 شپش در تولید واکسن و در داروسازیهمه چیز یه فایده داره و اگر فایده ندارن فقط فایده اش ناشناخته است.
hamrazaaaam عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 1727 قدیما به ما میگفتن یه پیرزن از سر بیکاری ازخدا درخواست کرد که شپش بزنه تا هی بگیره بکشه سرگرم بشه
adrina1394 عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 478 سوسکهای فاضلاب ساخته انسانن و هیچ فایده ای ندارنشپش باعث پرپشت شدن مو میشه😂 میدونستی سوسک فاضلاب اگه نبود گازهای داخل زمین که ناشی از فاضلابن باعث انفجار میشدن! سوسک اون گازها رو خنثی میکنه
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 میدونستی سوسک فاضلاب اگه نبود گازهای داخل زمین که ناشی از فاضلابن باعث انفجار میشدن! سوسک اون گازها ... پ امریکاییا یچی میدونستن ک این کثیف بیریختو ساختن😂 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5289 سوسکهای فاضلاب ساخته انسانن و هیچ فایده ای ندارنشپش باعث پرپشت شدن مو میشه😂 واااکی گفته سوسک رو انسانها ساختن؟ نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5289 شپش در تولید واکسن و در داروسازیهمه چیز یه فایده داره و اگر فایده ندارن فقط فایده اش ناشناخته است. نمیدونسم ازش دارو میسازن نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5289 قدیما به ما میگفتن یه پیرزن از سر بیکاری ازخدا درخواست کرد که شپش بزنه تا هی بگیره بکشه سرگرم بشه چه چیزا😄پس فایدش اینه که سرگرم کننده هس نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 واااکی گفته سوسک رو انسانها ساختن؟ سوسری امریکایی سرچ کناین سوسکای فاضلابنسوسکای تو بیابون و اون نوع ها رو نمیگم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
آنشرلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5289 سوسری امریکایی سرچ کناین سوسکای فاضلابنسوسکای تو بیابون و اون نوع ها رو نمیگم آهاالان رفتم دیدم... ساخته امریکاییا نیستن... فقط اسمشون سوسک امریکایی یا سوسک فاضلاب هس نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»