2777
2789

شوهرم همیشه میزنه و خفه میکنه منم خیلی ساله دارم تحمل میکنم چندبار خاستم بترسونم بچه روخفه میکرد قرص خوردم ولش کنه 

الان ک دارم جدا میشم و مهریمو اجرا گذاشتم رفته پرونده های قرص خوردنو درآورده ک بچه رو بگیره مهریمو ببخشم 

خاستم توافق کنم مهریمو ببخشم در ازای حضانت دخترم 

حتی در ازای بخشیدن مهریه هم حضانت نمیده 

میگه فقط میزارم پیشت باشه 

ینی تو این قانون زنی ک ده ساله شکنجه شده مثل زندان صدام خودکشی کنه اونم برا تمارض ک فقط طرف عذاب نده اونوقت بچشو ازش میگیرن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگردم دورت سخته واقعااا سخته انشالله خدا بدادت برسه و راحت بشی با دخترگلت 💓💓

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

کارت اون موقع اشتباه بوده اونم الان داره سواستفاده میکنه متأسفانه.... سرصدا میکردی همسایه ای چیزی میومد میدید نمیدونم یه کار دیگه... 

مگه شوهرت از اول اینطوری نبود.؟ 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

میدونم حرفی ک میزنم سخته ولی دوتا راه داری

برگرد ب زندگیت، اگر کتکت زد مخفیانه نامه ی پزشکی قانونی بگیر

اگر ۳تا بشه عالیه

دومین راه اینه بیخیال باشی و بچه رو بدی بهش

بعد ی مدت برای عیاشی خودشم شده باشه بچه رو دو دستی تقدیمت میکنه

در این سالهایی که خشونت فيزيکی داشت، پزشک قانونی رفتید؟

آره بابا دوتا پرونده رضایت کردم برگشتم خونه چون خانوادم تحت فشارم میزاشتن ،یکیشو قاضی بخاطر کم بودن شاهد منع تعقیب زد ،یکیش برا کبودی گلوم ک خفه کرده بود محکوم ب پرداخت دیه شد ،یه بار از دادستانی ازش تعهد گرفتن ،این اخریام با ماشین زده بود بهم ک هنوز رای نیومده 

اورژانس اجتماعی هم ۸ ساله پرونده داریم کلی اونام تشخیص دو قطبی برا شوهرم دادن 

خودمم ک دوساله افسردگی و اضطراب دارم دارو میخورم 

ممنون مهربون فداتشم

تا حالا ازش شکایت کردی؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

به نظرم مهریه‌ات رو نبخشمعمولا مردا از حضانت به عنوان اهرم فشار استفاده میکننبعدا دخترت رو بکش سمت خ ...

احه راه شهر خودمو شوهرم دوره 

اگه نزدیک بود هر هفته میدمش غمی نبود 

اما ۵ ساعت راهه چجوری بچه رو بکشم طرق خودم