2777
2789
عنوان

برا خودکشی بچمو میخان ازم بگیرن چیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 24 پست
آره بابا دوتا پرونده رضایت کردم برگشتم خونه چون خانوادم تحت فشارم میزاشتن ،یکیشو قاضی بخاطر کم بودن ...

پس اگه انقدر مدرک علیه همسرت هست، نباید نگران باشی. البته بهتره با یک وکیل مشورت کنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مهریه رو اصلا نبخش بگو بچه مال خودت من میخوام برم شوهر کنم خودش میاد بچه رو میاره میذاره پیشت ب ...

دخبر چندماه بعد ۷ میشه حضانت تا ۷ فقط با مادره 

از ۷ تا ۹ دوسال با پدر میمونه ۹ خودش تصمیم می‌گیره ،اتفاقا ی بار دادم ول کرده بودن تو کوچه با پسرا بازی می‌کرد مثل بچه گداها لباس کثیف موها ژولیده ن نهار ن شام 

مادرشوهرم برا راحتی خودش ول می‌کرد تو کوچه 

احه راه شهر خودمو شوهرم دوره اگه نزدیک بود هر هفته میدمش غمی نبود اما ۵ ساعت راهه چجوری بچه رو بکشم ...

نمیتونی بری شهر شوهرت خونه بگیری؟

متأسفم ای کاش به قانون آشنا بودید و اون زمان که کتک تون زد

میرفتید پزشکی قانونی نامه میگرفتید

اماخیلی کم دیدم پدری خصوصا با ویژگی هایی که گفتید بتونه دختربچه رو نگه داره

کارت اون موقع اشتباه بوده اونم الان داره سواستفاده میکنه متأسفانه.... سرصدا میکردی همسایه ای چیزی می ...

ا ی روز دو روز نیس ک ده ساله ازدواج کردم ،هر ساختمانی هم میریم همسایه ها چندماه اول میان بعدش براشون عادی میشه یا میگن دیگ ول کن همیشه همینخ دیگ جقد بریم ،ب اورژانس اجتماعی و ۱۱۰ هم زنگ میزنم اول وصل میشه استان تا حرف بزنی آدرس بدی میاد گوشیمو میشکونه الان چهارمین گوشیمو شکونده اونم با پول زحمتکشی با بدبختی میخرم 

دخبر چندماه بعد ۷ میشه حضانت تا ۷ فقط با مادره از ۷ تا ۹ دوسال با پدر میمونه ۹ خودش تصمیم می‌گیره ،ا ...

بهش یاد بده همش بگه من میخوام برم پیش مامانم و همش گریه کنه و ذلشون کنه تو کوچه هم نره بگه نمیخوام برم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نمیتونی بری شهر شوهرت خونه بگیری؟متأسفم ای کاش به قانون آشنا بودید و اون زمان که کتک تون زدمیرفتید پ ...

ن دیگ منم باید نزدیک خانوادم باشم حواسشون بهم باشه دیگ،بابا اون بچه نمیخاد ک انقد ولگرده ک ،سرکار اینام زیاد نمیره ک انقد گشاده فقط ول میگرده 

الان فقط دردش مهریه هس بچه رو طعمه میکنه