2777
2789
عنوان

مامانای شما هم اینجوری هستن

261 بازدید | 15 پست

امروز شام ساندویچ داشتیم و چون نفرات زیاد بود، خیلی زمان برد که خودمون درست کنیم. گوجه و خیار شور خرد کنیم داخل نونها را خالی کنیم. مواد‌موادشم خواهرم پخت.

بعد آماده کردن داخل نون گذاشتن خیار شور و گوجه چیدن دادن داداشم برد خونه ش طبقه پایین.

در صورتیکه پدرم ۴ ماه از دنیا رفته زن داداشم پاشو نذاشته خونه مامانم.

میگم همه کارش را کردید ، می دادید خانمش خودش حداقل بپیچه پر کنه برای خودشون. مامانم بدش میاد. 

به خدا تو مراسم‌های بابام هیچ کاری نکرد. همه تعجب کرده بودن. ولی مامانم کماکان بهش سرویس میده.  اونم پر رو شده حسابی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشت از بزرگانه خدا مادرتون را حفظ کنه و بهش توان بده الهی رو پای خودشون باشند

گذشت بله.

ولی احترام دو طرفه باید باشه و زیادیش توهم میاره.

۴ سال پیش آخرین بار داداشم مامانم اینا را نهار گفت برن پایین و بعد جلوشون اب دوغ خیار گذاشتن. و بعد از اون هم هیچی دیگه.  ولی مامانم هر چی درست کنه میفرسته پایین.

برادرت به مادرت پول میده ؟

نه اتفاقا من و خواهرم از ۱۲ سال پیش برای مادرم یه حساب باز کردیم و هر دومون اول ماه شارژ می کردیم. خواهرم شغلش خوبه مبلغ  بیشتری میزنه ، ولی منم به تناسب درآمدم واریز می کنم.  همون موقع به داداشام گفتیم ما این کار را کردیم شما هم واریز کنید ، قبول نکردند.🤔

اره ننه منم همینه عروسش تو عروسیش تو تالار اصلا آدم حسابش نکرد ولی این براش میخواد خودشو بکشه 

راستی ساندویچ رو از قبل خیار شور و گوجه و کلم رو تو ظرفای جدا قبل حاضر شدن کوکو یا کتلت آماده کنین بذارین یخچال زودتر آماده میشه

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

مقصر مامانته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
گذشت بله.ولی احترام دو طرفه باید باشه و زیادیش توهم میاره.۴ سال پیش آخرین بار داداشم مامانم اینا را ...

امان از مادرا 

مامانم ک مارو کلفت دیگران بار اورده طوری تربیت کرده ب هما بگیم خاله احترام بلانسبت برا سگ هم بزاریم از نظرش  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چ‌بیشعوره زن داداشت ب خدا من هر وقت خانواده شوهرم دعوت میکنم صد خودمو‌میزارم. بنده خدا ها ناراحت میشن میگن خیلی تو‌خرج‌نندازید خودتون و‌اما چون دیر ب دیر میان من میگم بهترین پذیرایی و‌انجام بدم‌مقصر دادش خودتونم هست عزیزم 

گذشت بله.ولی احترام دو طرفه باید باشه و زیادیش توهم میاره.۴ سال پیش آخرین بار داداشم مامانم اینا را ...

شما میری سر زندگیتون اما اگر زن داداشتون لج کنه می خواد خدایی نکرده اعصاب مارتون را هدف بره 

مامان من میگفت درد ناعلاجی به گربه میگیم خانوم باجی 

به زنداییم خیلی محبت می کرد اونم هوا مادرشو یکم بیشتر داشت 

اره ننه منم همینه عروسش تو عروسیش تو تالار اصلا آدم حسابش نکرد ولی این براش میخواد خودشو بکشه راستی ...

بندری بود موادش دوساعتی طول کشید چون سیب زمینی داره و حجمش زیاد بود البته.

بقیه مخلفات را هم جدا خرد کردیم.

شما میری سر زندگیتون اما اگر زن داداشتون لج کنه می خواد خدایی نکرده اعصاب مارتون را هدف بره مامان من ...

اصلا رفت و آمد نداره، پدرم بیمار بود نیومد عیادتش. خیلی بی عاطفه ست. بچه ش همش بالاست ما باید غذا و..بدیم.

سرش را بد بار اوردن

چ‌بیشعوره زن داداشت ب خدا من هر وقت خانواده شوهرم دعوت میکنم صد خودمو‌میزارم. بنده خدا ها ناراحت میش ...

شما فقط درک کردی . اصلا یادمون نیست کی خونه داداشم یه چایی خورده باشیم.

پدرم را ۴ ماهه از دست دادم. تواین مدت یه جای اینکه هوای مامانم را داشته باشه مدام مامانم هر چی درست کنه میفرسته پایین