2777
2789
عنوان

یعنی چقدرگرون شده مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 42 پست

همون گل پسرم هم ۸هفته رفتم خداراشکربارداری وزایمان سالمی داشتم ان شاالله هم شماهم من این بارداری وزایمانمون هم خوب باشه.

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

دردولکه بینی وویارایناهم نداشتم دیگه عجله نکردم.

منم لکه بینی ندارم ولی بی حالی و کمر درد امونمو بریده

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه ان شاالله رفتی به منم اطلاع بده من الان هفت هفته ام

ابجیم رفت آن تی یک و خورده ای شد فککنم غربالگری هشتصد تومن اکوقلب نزدیک دو تومن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

منم لکه بینی ندارم ولی بی حالی و کمر درد امونمو بریده

ان شاالله بچه شماهم همیشه درپناه خداوزیرسایتون باشه مال شماچیه؟

من کنردردندارم اماکسالت وبی حالی وسینه درددارم.

همون گل پسرم هم ۸هفته رفتم خداراشکربارداری وزایمان سالمی داشتم ان شاالله هم شماهم من این بارداری وزا ...

میشه الان ک بارداری برا ازدواج منو داداشم دعا کنید♥️😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ان شاالله بچه شماهم همیشه درپناه خداوزیرسایتون باشه مال شماچیه؟من کنردردندارم اماکسالت وبی حالی وسین ...

بچه اولم دختره اینم هفت هفته ازمایش تعیین جنسیت دادم گفت ۹۸درصد پسره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

خود من اگه حساسیت های شوهرم نبود اصلا سونو ها رو نمی رفتم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

[QUOTE=380732952]میشه الان ک بارداری برا ازدواج منو داداشم انشاالله هرچی ازخدامیخایی بهت بده امامتوجه نشدم ازدواج شماوداداشتون الان که تیکربارداری داری گلم

ان شاالله بچه شماهم همیشه درپناه خداوزیرسایتون باشه مال شماچیه؟من کنردردندارم اماکسالت وبی حالی وسین ...

قربونت برم مرسی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

[QUOTE=380732952]میشه الان ک بارداری برا ازدواج منو داداشم انشاالله هرچی ازخدامیخایی بهت بده امامتوج ...

این تیکر بارداری برا نینی ابجیمه ک بعد ده سال قراره خاله بشم 😍🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40