2821
2789
عنوان

راهکار موی خوب

134 بازدید | 6 پست

خانوما میخوام تجربه مو بگم بهتون شاید به درد کسی بخوره ، یه مدت بود که درگیر ریزش مو شده بودم از اول هم موهام نه پر و نه کم پشت بود ولی میخواستم هم ریزش موهام کم شه هم پر تر شه . جدا از رسیدگی هایی که همه خانوما بلدن و روغن تراپی و سرم های خونگی و این حرفا ، هفته ای سه روز قرص یونی زینک میخورم ، باور کنین هم رشد موهام خیلی بهتر شده هم به طور محسوسی موهام پر تر شده ، همه داروخونه هام دارن این قرصو 

دندانساز سایت 🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام می بخشید یعنی بگم قرص یونی زینک میخام؟بسته اش چند تا قرص داره ؟قبمتس چند هس؟

اره عزیزم بگو یونی زینک میخوام ، هر ورق ۱۵ تا قرص داره ، من جدا تابحال نگرفتم هر بار کرمی چیزی هم همراش میگرفتم قیمت دقیقشو نمیدونم

دندانساز سایت 🤩

سلام من موهام ریزش داره ولی خییلی وز و بدحالته باید چیکار کنم ؟

همین قرصو بخور به علاوه هفته ای دوبار شستن موهات و کف سرت به دقت ، قبل حمومم روغن نارگیل یا زیتون یا هیاهدونه بزن به موهات تو حموم موهاتو چنگ نزن ، بعد حمومم موهاتو با یه تی شرت نخی خشک کن نه با حوله 

دندانساز سایت 🤩

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز