2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینجورنمنم نمیتونم حرف بزنم دعوا میشهچون بین نسل ما و اونا خیلی فرق هست همدیگه رو درک نمیکنیم

فقط یه کلمه اشتباه شنیدم یه جوابی دادم دیگ مگ میشد جمع کرد فقط یه کلمه جابه جا شنیدم 💔

لایک نکن

منم یه زمانی اینجوری بودم دیگه یاد گرفتم حرف نزنم هر چند حرفام حقیقت بود و رو منطق ولی خوب ....

یه سری وقتا مجبورم خب حقشونه یسری کارا میخوام بکنم اجازه بگیرم 

خدا خودش میدونه نیتمو

لایک نکن

یه سری وقتا مجبورم خب حقشونه یسری کارا میخوام بکنم اجازه بگیرم خدا خودش میدونه نیتمو

دیگه باید آرامش خودتو حفظ کنی سعی کنی یه جوری وضعیتو کنترل کنی تا بحث نشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

متاسفانه مادر من هم فقط با من این مدلیه!

همین امروز حتی دعوامون شد.

گفت بریم خونه بابا بزرگم منم حاضر شدم و رفتیم (روستا هست خونشون)

جلو در خونه بابابزرگ ب لباسم گیر داد و دفعه اولش هم نبود و منم بارها گفته بودم ب سلیقم و ...گیر نده

و گفت تازه دیدم با این اومدی و اصن من نمیام داخل برگردیم

و زودتر از من سوار ماشین شد.

منم سوار شدم و  همون مسیری ک اومده بودمو برگشتم بدون هیچ صحبتی!

واقعا فک نمیکرد این کارو کنم و هر لحظه انگار منتظر بود سر و ته کنم و باز برگردم جلو خونه بابابزرگ!

شاید به ظاهر کارم بد بود؛اما بیشتر از هزاربار در مورد این موضوعات بحث کردیم و من دیگه تصمیم گرفتم فقط سکوت کنم.

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
متاسفانه مادر من هم فقط با من این مدلیه!همین امروز حتی دعوامون شد.گفت بریم خونه بابا بزرگم منم حاضر ...

کاملا متوجه حست میشم 

به اسم اینکه من مادرتم پدرتم هر رفتاری دوست دارن نشون میدن

لایک نکن