2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن ترین روش پیشگیری هستولی روش دومی هم داشته باشید ‌که مطمئن تر بشهمرتب هم باید برید چکش کنید که ...

خطرناک نیست؟

باعث عفونت نمیشه؟

با وجود ای یو دی بازم نیاز به پیشگیری هست؟؟

من پسرمو سرش قرص خوردم ولی باردار شدم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

اره خیلی خوبه خیالتم راحته ۸ ساله دارم فقط ماه های اول خونریزی زیاده بعد عادی میشه دوره پریودمم ۲۶ ر ...

وای درد داره خیلییی؟ من کلا نازن نارنجی ام😅

یعنی ربطی داره به سیکل ماهانه؟

اره میخوام مطمئن باشه چون سر پسرمم قرص میخوردم اما باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

چرااا؟

ببین لکه بینی اون دو سال اول داشتم الانم بعد 4 سال دارم هی میرم دکتر میگه دیگه تموم میشه ولی تموم نمیشه بماند که تو پریودی و پی ام اس درد شدید دارم درحالی که قبلا درد نداشتم طوری که یکبار رفتم امپول مسکن زدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پس را ۴ ساله داری؟

هی میرم دکتر دکتر میگه درست میشه صبر کن و فلان الان دیگه منتظر یه فرصتم برم در بیارم خسته شدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای درد داره خیلییی؟ من کلا نازن نارنجی ام😅یعنی ربطی داره به سیکل ماهانه؟اره میخوام مطمئن باشه چون ...

فقط ماه اول باید جلوگیری دوم داشته باشی بعدش دیگه نه.اره زودتر پریود میشی خونریزیش بیشتره .دردم دیگه باید تحمل کنی شکلات با خودت ببر حتما مطمعنه من الان ۸ ساله دارم حامله هم نشدم

خطرناک نیست؟باعث عفونت نمیشه؟با وجود ای یو دی بازم نیاز به پیشگیری هست؟؟من پسرمو سرش قرص خوردم ولی ب ...

خیر، خیر

آیودی مسی برای کسایی که خونریزی نرمالی دارن مناسبه

حدود ۲ درصد خطا داره و بنابراین نیاز به روش پیشگیری دومی هم هست 

اگه ۲ تاپیک آخر بنده رو بخونید، متوجه میشید که من هم مثل شما با وجود پیشگیری های متعدد و مطمئن باردار شدم

اونم بعد حدود ۲۰ سال

ببین لکه بینی اون دو سال اول داشتم الانم بعد 4 سال دارم هی میرم دکتر میگه دیگه تموم میشه ولی تموم نم ...

وای من همین الانم پریودام خیلی سخته زیاد پیش میاد برم زیر سرممم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یعنی شما پیشنهاد نمی کنی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

هی میرم دکتر دکتر میگه درست میشه صبر کن و فلان الان دیگه منتظر یه فرصتم برم در بیارم خسته شدم

وای

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80