2777
2789
عنوان

یه دوست بیاد

61 بازدید | 8 پست

دیگه نمیخام تا عمر دارم رفیق بازی کنم از هیچ رفیقی خیری ندیدم از صمیمی گرفته تا عادی دیگه فقط با بچه هام میرم بیرن پارک و....  دیگه درد دلامو به کسی نمیگم برای هیچکس مهم نیستیم دوستا و رفیقا فقط دنبال منفعت خودشونن

نسخه زندگی خودتون رو برای همه نپچین.. چون برای همه جواب نمیده 

صرفا چون شما بلد نبودین دوست خوب انتخاب کنین یا از شانس بدتون به ادمای بدی خوردی دلیل نمیشه این اتفاق برای همه بیوفته

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کدوم رفیقت دل خوش کردی تو؟ یه روزی نقابش میوفته

همون طور که گفتم نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید.. 

جتی اصلا مثال خودمم نزم دور و اطرافمو دیدم طرف 50 سالشه یه دوست از بچی داشته که همیشه هم هوای همو داشتن و دارن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

شاید از هزارتا یکی

سلام.چرا عنوان تاپیکتون با محتواش متفاوته؟

آخه من دنبال یه دوست مجازی میگردم و هروز تاپیکهایی که درمورد دوست اینجا میزنن نگاه میکنم .

باز خوش بحالتون که شما بچه دارین و با اونا وقت میگذرونین خدا براتون حفظشون کنه الهی.من خودمم و خودم.متاهلم اما تنهای تنهای تنها...

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
سلام.چرا عنوان تاپیکتون با محتواش متفاوته؟آخه من دنبال یه دوست مجازی میگردم و هروز تاپیکهایی که درمو ...

سلام چرا مالا منو ندیدی پس خخخ شاید بزرگ شدم دیگه فهمیدم دوست وجود نداره همه دشمن بودن براهرکی سنگ تموم گذاشتم دستمو گاز گرفت روشمو تغیر دادم ادما به درد نمیخورن یه روزی نقاب همه میوفته