2777
2789

صورتم چرب وخشکه (یه اسم خاصی داره الان حضور ذهن ندارم) 

آبرسان درجه یک باید استفاده کنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبرسان کلینیک من دارم با وجود قیمت بالاش عالی 

البته قشنگ جانم اینم بگم که از جای مطمئن تهیه کن

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

آبرسان کلینیک من دارم با وجود قیمت بالاش عالی البته قشنگ جانم اینم بگم که از جای مطمئن تهیه کن

از کجا بخرم بنظرتون؟

سد دز خیلی آبرسانیش عالیهج،🤣🤣🤣🤣

سد ؟

همونی که پشتش آب جمع میشه ؟

الانم هوا گرم چه بچسبه 🤣

از کجا بخرم بنظرتون؟

من خودم از  آرایشی بهداشتی بوگارت میگیرم اکثرا میخوای آدرس بدم اگر تهرانی 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

من خودم از آرایشی بهداشتی بوگارت میگیرم اکثرا میخوای آدرس بدم اگر تهرانی

تهران نیستم مشهدم چطوری میتونم تهیه کنم

تهران نیستم مشهدم چطوری میتونم تهیه کنم

برو یک فروشگاه آرایشی بهداشتی بزرگ و معتبر توی مشهد  که مطمئنم داره اونجا بگو آبرسان کلینیک می‌خوام