2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاتو اینکارا واقعا چیه چه واسه زن چه مرد . بدن خودشونو زشت میکنن. خدامیخواست همون اول اینجوری میساخت ادمو 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ریش اره پششششم نه🤣

عه اینجایی ؟ خوبی ؟ میگم چندسالت بود؟ 🤩

البته ریش و پشم هردوش باهم خوبن😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ریس مرتب اوکی پشم نه شوهر من زیاد پر مو نیست همونم بدش با ماشین فیلیپس زیر دوش اصلاح میکنه

جسارتا من کل جهیزیه ام مارک فیلیپس 

ولی اینکه مارک موزر و‌ریش تراش گفتید یخورده عجیب اومد به نظرم 

چرا

😁😁

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
جسارتا من کل جهیزیه ام مارک فیلیپس ولی اینکه مارک موزر و‌ریش تراش گفتید یخورده عجیب اومد به نظرم چرا ...

موزر و ریش تراش نیست عزیزم اصلاح بدن آقایان اسمش بادی گروم هست

موزر و ریش تراش نیست عزیزم اصلاح بدن آقایان اسمش بادی گروم هست

بازم عجیب مارک بگی اخه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آره عزیزم اینجام😁😂 مرسی خودت خوبی ۲۳ ام قشنگمنه اونقد پشم ک فک کنی طرف خز تنش کرده🤣

فدات ابجی ممنونم بسلامتی.منم۲۸🤩 

من که عاشق ریشو پشمو خزم 😅🤭🤭🤭🤭