2777
2789
عنوان

داستان من

128 بازدید | 1 پست

بار اول که باردارشدم 18 سالم بودبایه دنیا امیدو آرزو فکرمیکردم بااومدنش همه چی عالی میشه من از تنهایی درمیام وخانواده ی همسرم کمتر اذیتم میکنن دختر ساده ومهربونی بودم کاری به کار هیچکس نداشتم ولی دشمن زیاد داشتم و باهمسرم اختلاف زیاد داشتم فرقمون بین  زمین تا آسمون بود امیدم این بود با اومدن بچه همه چی بینمون درست شه باردار شدم همه چی دوران بارداری خوب بود بیمارستان خوبی ام زایمان کردم  6 ماهش بود فهمیدم تاخیر حرکتی داره وباید بره کاردرمانی خلاصه کنم 1سالش بود نشست 18 ماهش بود 4 دست وپا رفت نزدیک 4 سالش بود راه رفت ونزدیک 7 سالش بود حرف زد  خداروشکر حرکاتش کامل شد حرف زدنش اوکی شد اما بعدش نتونست تو مدرسه معمولی درس بخونه دیرآموز بود نسبت به بچه های دیگه مثل راه رفتن وحرف زدنش یاد گیری شم تاخیر داشت 3 سال طول کشید اولشو تموم کنه امسال میره دوم و انگار موافقت کردن از امسال بره مدرسه ی معمولی ولی بیش فعاله خیلی حرف میزنه خیلی فعالیت داره تو طول همه ی این سالها حرف مردم رفتارشون جیگرمو سوزوند که چطور گارد بستن مقابل بچه ای که مثل فرشته هاس وحتی  دلش نمیاد یه مورچه رو له کنه خیلی اذیت شدم بخصوص تو زمینه ی تحصیلش و بخاطر رفتار بقیه وحرفهاشون بخاطر دخترم با خیلی ها قطع رابطه کردم که بهش بی حرمتی نشه تنهای تنهام  الان باردارم البته ناخواسته بوده  همه ی غربالگری ها سالمن وبچه مشکلی نداره ولی میترسم من دیگه تحملشو ندارم دیگه 18 سالم نیست یه مادر 29 سالم که خیلی تنها وخستس هم روحش هم  جسمش همسرم کارمنده خیلی شغلش مسئولیت داره یه جورایی کل روزو نیست منم من خانوادم شهرستانن ومن تهران حالم خیلی بده خیلی میترسم. دعام کنین من تاحالا آزارم به یه مورچه نرسیده ازخدا بخواین بهم رحم کنه مشکلات دخترم حل شه و فرزند دومم سالم بدنیا بیاد من تحملشون دیگه ندارم دیگه دارم ایمانمو ازدست میدم

منم همین شرایط تو رو داشتم .منتها دختر من تصادفی . و معلول ذهنی شد خیلی سختی کشیدم.ولی پسرم بدنیا اومد زندگیمون بهتر شد دیگه تمام توجه رو بیماری دخترم بود کمتر شد از موقع ک دیگه بیماریش مشکل ندیدم حتی حال دخترمم بهتر شد .الانم بچه سومم باردارم اول نمیخاستم یهویی شد.ولی الان لحظه شماری میکنم تا بدنیا بیاد.تا میتونی حس خوب بده به نی نی مطمن باش سالمه و بدنیا ک بیاد کلی زندگیت قشنگ میشه  

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

[QUOTE=] منم همین شرایط تو رو داشتم .منتها دختر من تصادفی . و معلول ذهنی شد خیلی سختی کشیدم.ولی پسرم بدنیا او ... [/QUOTE]

عزیزم

ممنون از  همدردی و حس خوبی که بهم دادی

انشالله  زیر سایه ی امام رضا کسالت دخترخانم نازتم برطرف میشه و نی نی تو هم به سلامتی  بدنیا میاد  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.