2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیلی دخالت می کنه

219 بازدید | 22 پست

سلام وقت همگی بخیر؛

من ۴ساله که ازدواج کردم موقعی که همسرم اومد خواستگاریم بهم گفت ازتون می‌خوام چادر بپوشید منم گفتم نمی پوشم و خواستگاریشون رو رد کردم و بهش گفتم به خاطر این موضوع نمی تونم قبولتون کنم ایشون خیلی اصرار کردند که باشه قبول نکنید منم دیگه ازتون نمی‌خوام تا اینکه عقد کردیم بعد عقد وقتی برای دومین بار رفتم خونه پدر شوهرم بهم برای پاگشا یه چادر با دومیلیون پول داد بعد دو سه بار من و خواهرشوهر مجردم (که اونم چادر میپوشه)رو برد گردوند همه چی برام خرید مثلاً میخواست اینجوری بهم اون چادرو بقبولونه منم تو رودروایسی باتوجه به شرطی که با همسرم گذاشتم قبول کردم بپوشم (به شرط این که فقط وقتی میریم خونه باباش یا هر وقت فهمیدیم یه جایی که میخواهیم بریم باباشم هست چادر پیشم باشه اومدنی سر کنم )آخه پدر و شوهرم از هر لحاظ خیلی خوبن مثلاً پدر شوهرم یه پول خیلی خوب داد که بتونیم باهاش ماشینمونو عوض کنیم ۲۰۷بخریم منم به همین چرا تو رودروایسی موندم

بعدش عروسی گرفتیم اومدیم خونه خودمون حالا بعد از ۳سال پدرشوهرم به شوهرم گفته من تو تمام این چهار سال می‌دونم که خانومت فقط وقتی من هستم چادرو میپوشه این کارش بشتر آبروی منو میبره شوهرمم از اون وقت دمق بود که تو داری آبروی پدرمو می‌بری یه دفعه نپوش تموم شه بره منم نپوشیدم رفتم خونشون پدرشومم اخم و تخم کرده بود فقط موقع اومدن گفت چادرو بده دفعه بعد شوهرت بیاره بده بهم(یعنی خودت نیا)شوهرمم که اومدیم دیگه برج زهرمار ما یه دو هفته نرفتیم خونشون یه روز خودش اومد که چادرو بدین ببرم منم دادم برد بعدش به شوهرم گفته بود که بهش بگو دیگه خونه ما نیاد چون ناراحت میشم یه چیزی بهش میگم شوهرمم اومد خونه گفت از این به بعد نه تو برو خونه بابای من نه من میرم خونه ی بابای تو الان من چیکار کنم واقعا ببخشین طولانی شد

من باشم نمیرم به جهندم 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرت اگه عاقل و مومن بود،میگفت همینکه به احترام من چادر میذاری،ازت ممنونم

مذهبی نماها همه جا خرابکاری دارن

شما کار بدی نکردی،بیخیال باش

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
فقط مشکل تون چادره یا کلا با همسرتون تفاوت اعتقادی دارین؟

نه اصلا من کاملا حجابیم همسرمم حجابمو دوست داره همدیگرو دوست داریم فقط چادر نمی پوشم پدرشوهرم به اون گیر داده شوهرم به شدت باباشو دوست داره تا حالا نداشته حرفش زمین بیوفته حالا من که این مورد رو قبول نکردم فشاری شدن

نه اصلا من کاملا حجابیم همسرمم حجابمو دوست داره همدیگرو دوست داریم فقط چادر نمی پوشم پدرشوهرم به اون ...

پس مشکل جدی ای نیست فعلا خدا رو شکر 

فقط مواجهه همسرتون و پدرش با مسئله اشتباه بوده 

یه مشاور برین دوتایی به راحتی قابل حله مشکل تون

لازم باشه به پدرشوهرتون هم میگن بیاد و واسش جلسه جدا میذارن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پس مشکل جدی ای نیست فعلا خدا رو شکر فقط مواجهه همسرتون و پدرش با مسئله اشتباه بوده یه مشاور برین دوت ...

گفتم بهش گفت می‌دونم اگه بریم مشاور طرف تو رو میگیره چون تو حق با توعه ولی کاش به خاطر من قبول میکردی 

الان مثلاً بیاد خونه اصلا انگار هیچی نشده ببخشید مثلاً میاد کلی بوسم می‌کنه بهم توجه می کنه ولی نه قلبش از اینکه حرف باباشو قبول نکردم ناراحته ازم

گفتم بهش گفت می‌دونم اگه بریم مشاور طرف تو رو میگیره چون تو حق با توعه ولی کاش به خاطر من قبول میکرد ...

عزیزم خدا رو شکر که همسرتون همدله 

ولی بهش بگین روانشناس پدرش رو میتونه توجیه کنه و کلا مسئله حل بشه بره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿