2777
2789
عنوان

تفسیر سونو nt

75 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من چند روز پیش تو 12 هفتگی سونوnt داذم به دکتر سونو گفتم خوبه سالمه؟ گفت بله 

ولی الان ک برداشتم دقیق خوندم دیدم حرفی از n b(تیغه استخوان بینی) نزده اصلا ک بگه دیده شد یا نشده 

حالا شنبه زنگش میزنم 

ولی چرا تو گزارش من نزده؟؟ عکس تو پست بعدی میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوت خوبه ..هرسونو مدل تعریفش فرق میکنه ..اونجا ک زده هر ۴اندام جنین ب خوبی مشاهده شده ینی دماغشم دیدن ...خدایی نکرده مشکل بود حتما میگفت ..الکی دنبال دردسر نگرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یکی از دوستان بلفی خانم گفتن سونوت خوبه ولی من نگرانم

من اینجام 

جان دلم نگران نباش ❤️🥰😘😍🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سونوت خوبه ..هرسونو مدل تعریفش فرق میکنه ..اونجا ک زده هر ۴اندام جنین ب خوبی مشاهده شده ینی دماغشم د ...

فکر کنم چهار تا اندام دست وپا رو گفت آخه تو سونو بهم نشون داد این پاش هست این دستش

قربونت بشم عزیزم ❤️❤️نمیدونم چرا انقدر حساس شدم

نترس قشنگم شنبه میری دکتر به حرف من میرسی خیالت راحت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فکر کنم چهار تا اندام دست وپا رو گفت آخه تو سونو بهم نشون داد این پاش هست این دستش

ببین ان تی دقت بیشتر رو تیغی بینی هس مطمین باش خوبه داره میگه ۴تا اندام دست پا تیغی بینی اب پشت گردن منظورشه..باز میخوای خیالت راحت شه از پزشکت بپرس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

ممنونم خیر ببینید🥰

فداتشم امضامو بخون دعام کن محتاج دعام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی عزیزم میدونم در چ حالی هستی وچقدر سخته درکت میکنم😔😔😔😔چشم عزیزم امروز سوره یس به نیابت از کوچ ...

واااای مرررسی عزیزدلم دلمو شاد کردی ..خدا دلتو شاد کنه😍💋

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40