2777
2789
عنوان

جوابش چی بدم

80 بازدید | 14 پست

بجه ها من نامزدم خیلی سرده قبلا گفت درست میشدم ولی نشده مثلن وسط چت غیبش میزنه ن شب به خیری ن صبح به خیری چندساعت نیستش بعد میاد یه سلام خشک و خالی مینویسه ن خوبی ن چیزی منم ک مینوبسم خوبی اصلن نمیپرسه تو چطوری اهل دوست دختر اینهام نیست به نظرتون دلیلش چیه 

با عشق نامزد کردین؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی بده اینجوری ..شوهر من اینجوریه خیلی اذیت شدمو و میشم

بنظرم‌ درست شدنی هم نیستن اینجوری بار اومدن‌ از بچگی عادت کردن مغرو رو خود خواه ادمو پیر میکنن تو زندگی

ن سنتی

پس هموون

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

میگم اخلاقم اینه

بگو اخلاق بدی داری، مثل بچه ادم بگو فعلا من کار دارم باید برم خداحافظ

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

درست نشده؟

ن ..دیگه از بچگی یادشون دادن مگه درست میشن ..میاد تو ن سلامی میخاد بره ن خداحافظی  بعضیی وقتا ک اعتراض میکنم بزور سلام خداحافظی میکنه ک اونجوریم فایده نداره ب قول  معروف چاه باید از خودش آب داشته باشه

نگاه کن ببین بابا و مادرش اخلاق واقعیشون اینجوری نیست..پیش شما ممکنه خودشونو جوری دیگه نشون بدن ولی در واقع ذاتشون‌ مثل نامزدت باشه اگه نه شاید از ی چیزی ناراحته..ولی اگه‌ پدر مادرش اینجوری باشن بنظرم درست شدنی نیس باید ی عمر بسازی و بسوزی پیر میشی با همچین آدمی