2777
2789
عنوان

تجربه معجزه

126 بازدید | 13 پست

من خودم انقدر تو زندگی سختی کشیدم که دیگه به هیچی اعتقاد ندارم ولی الان تو یه کاریم بدجور گره افتاده... 

شما تا حالا معجزه براتون اتفاق افتاده که یهو مشکلتون حل بشه؟چکار کردید اینطور بشه

توی بیماری خواهرم معجزه اتفاق افتاد واقعااا

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو اعتماد به نفسم معجزه شد 

من واقعا از خودم متنفرر  بودم متنفررر

ولی یهو بعد از تولدم واقعا آنقدر عاشق خودمم که حس میکنم بعضی موقع ها زیادیه

خیلی اوضاع روحیم از این نظر بهتر شده بدون اینکه کار خاصی انجام بدم و واقعا مثل معجزه میمونه برام

واقعا؟چه خوب. دعا یا نذر خاصی کرد؟ دیگه بریدم به هر دری میزنم

دعا فقط دعای مردم نذر خاصی نکردیم 

واقعا سه بار از مرگ حتمییییی برگشت یعنی هربار اصلا امیدی نداشتیم زنده بمونه اما موند 

ایشالا مشکل شما هم به زودی حل میشه 

مادر بودن یعنی هر روز از خودت بگذری، یعنی وقتی دنیا بهت پشت می‌کنه، تو باز هم ایستادی برای یه نفر که حتی گاهی قدرشو نمی‌دونه.مادر بودن یعنی خستگی‌ای که هیچ‌کس نمی‌بیند، شب‌هایی که بی‌خوابی می‌کشی ولی صبح با لبخند بیدار می‌شی چون می‌دونی یه زندگی به وجود آوردی که به تو نیاز داره.مادر بودن یعنی فداکاری‌های بی‌منت‌، عشقی که هیچ قید و شرطی نداره، و صبری که کوه‌ها هم جلوی اون کم میارن.چقدر سخت و شیرینه این مسیر… ولی تو هر روز برای عشقی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه می‌جنگی

هر مشکلی به یه دلیلی به وجود اومده که باید ازش درس بگیری. هروقت درستو پاس کردی، اون مشکل برات حل میش ...

الان چه ربطی به درس و حرفای فلسفی داره. خودم اینا رو برم کسی اندازه من کتاب و سمینار ندیده

منظورم مشکلی هست که یا راه حل واقعی خیلی درست میخواد یا دیگه معجزه

الان چه ربطی به درس و حرفای فلسفی داره. خودم اینا رو برم کسی اندازه من کتاب و سمینار ندیدهمنظورم مشک ...

اگه اون کتاب‌ها و سمینارها رو عمیقا متوجه شده بودی ، الان منتطر معجزه از بیرون نبودی. معجزه از درونت به وجود میاد. 

برتی من همیشه مصلحت بوده که معجزه نشه همیشه به در بسته نوردم و دست خالی اومدم

منم. یادم نمیاد تو زندگی هیچی بدون سگ دو زدن تو دستم اومده باشه . هر چی هم الان دارم تو زندگی از صدقه سری تلاشای خودم دارم

منم. یادم نمیاد تو زندگی هیچی بدون سگ دو زدن تو دستم اومده باشه . هر چی هم الان دارم تو زندگی از صدق ...

من سر مریضی مادرم چقدر دعا کردیم تا حرم امام رضا رفتم ولی مرد 

دربه دری و نبود حمایت و ظلم شوهرم به خاطر نبود مادر و خونه پدری ه 

باشه گلم شبت بخیر

به داشته هات فکرکن. تمرکزتو از نداشته ها بردار بیار روی داشته ها. از چیزای کوچیکی که داری لذت ببر. حالت که خوب باشه، معجزه خودش اتفاق میوفته. با نگرانی، بدتر از اون خواسته ات فاصله میگیری. شب بخیر