2777
2789
عنوان

خراب کردم😭آرزو کنید بمیرم😭

167 بازدید | 6 پست

کنکور رو خراب کردم حتی تصور نمیکردم آنقدر خراب کنم رشتم انسانیه

نه این که خراب کردم فکر کنین مثلا درصدام بین ۲۰/۳۰/۴۰ بود نه همه زیر ۲۰

با اینکه این همه تلاش کردم خوندم مربض شدم مشخص ستون فقرات پیدا کردم 

دلم سوخت کسایی که اومدن سر جلسه خوابیده بودن و منی که با استرس انجام میدادم نتیجه هیچ فرقی با اونا نداشت

بابام میگه برو آزاد اگه تلاش کردی نتونستی من خودم فقط سراسری میخواسنم

حالم خیلی بده با این درصدا که تحلیل کردم و دیدم واقعا زیر ۲۰  درصده چجوری من انگیزه ادامه دادن داشته باشم یا امام رضا😭

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر چرا خودتا داغون میکنی

درسته الان ناراحتی ولی حیفه ارزو مرگ بکنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قصاص قبل جنایت نکن، هنوز که چیزی مشخص نیست منم دوره دانشگاه که بودم فکر کرذم ریاضی افتادم چون همه رو خراب نوشته بودم و مطمئن بودم افتادم،اما برخلاف تصور و حساب کتابم قبول شده بودم نمره بالایی نگرفته بودم اما خب پاس شده بودم 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

فکر میکنی خراب کردی

مطمئن باش از اونی که فکر میکنی بهتره نتیجه‌ت

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡