2777
2789

سلام دوستان. دوست دارم از تجربیات شما استفاده کنم. می شه بگین قبل از اینکه بچه داشته باشین راجع به بچه چه ایده و نظری داشتین و بعد از تولد بچه هاتون آیا نظرتون تغییر کرد؟ زندگی تون بهتر شد یا نه؟ از لحاظ مالی پیشرفت کردین یا تو تنگنا قرار گرفتین؟ دوست داشتین بچه نداشتین؟ ایا از بچه داشتن پشیمونید یا نه برعکس خوشحالید؟

اگه می شه لطف کنید و نظراتتون رو بگین می خوام به یه جمع بندی برسم برای خودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه داشتن خ سخته مخصوصا برا مادر

ولی انقدرررر شیرینه که واقعا ارزششو داره

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

خوب وقتی بچه بیاد زندگی عوض میشه تفریح ها کم میشه وقت خابت دست خودت نیس غذا نمیتونی خوب بخوری وخیلی چیزای دیگه ولی خیلییییی شیرینه وقتی اون صدای نازش بهت میگه مامان همه اینا یادت میره

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

از لحاظ مالی بهتر شدیم چون تلاشمون بیشتر کردیم

حیف که دیگه نمی کشم وگرنه دوتا دختر دلم میخواد

الان دوتا پسر گل دارم

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
خوب وقتی بچه بیاد زندگی عوض میشه تفریح ها کم میشه وقت خابت دست خودت نیس غذا نمیتونی خوب بخوری وخیلی ...

دنیا قدت چنده؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

قبل بچه زندگیم خوب بود الان که بچه دار شدم راضیم خدارو شکر زندگیم به گند کشیده شده فقط بچه بچه بچه 😩

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من کلا از بچه ها خوشم نمیومد هیچ وقت الانم بچه دوست ندارم ۵ سالم بعد ازدواج جلوگیری داشتیم ولی وقتی پسرم دنیا اومد واقعا عاشقش شدم الانم همه زندگیمه حس میکنم با همه بچه ها فرق داره😉 از نظر مالی خیلی فرقی نکردیم ولی خوب بچه از دوران بارداری تا همیشه یه سری مخارج داره که باید براش تلاشو بیشتر کرد. کلا حس میکنم بچه دار شدن باعث میشه زندگی هدفدار بشه

عشقم پسرم😘😘😘

ما حدودا 4 سال از زندگیمون گذشته بود که تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم و اصلا هم پشیمون نیستم عاشق دخترمونیم بچه خرجی نداده طفلک وسایله تا دو سالشو که با سیسمونی میگیرن مامانا معمولا به نظرم هر وقت حس کردی و دوست داشتی که مادر باشی اقدام کن با شک خوب نیست من از حسم مطمئن بودم واقعا هم الان خوشحالم و از زندگی راضی ام

کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست☝✋

قبلا همیشه فکر میکردم یانجوری رفتار میکنم اونجوری رفتار میکنم ولی واقعا بچه ها بعضی از رفتارها رو حالا بنا ب سنشون دارن و ب راحتی نمیتونی تغییر بدی. دوم این ک فکر میکردم همسرم خیلی کمک حالم میشه توی نگهداری ولی خیلی کم کمک میکنه.(جدیدا دوست داره بازی کنه باهاش) از لحاظ مالی فرقی نکرده کلا. ولی همیشه از این ک بچه دار شدیم خوشحالیم با همه سختی هاش وقتی شروع میکنن راه رفتن و بخصوص حرف زدن دیگه دل ادم میره

تاتیانا بچه اولم دلدردی بود دومی ریفلاکسی مال من به این خاطر همش شد بچه بچه.شما چی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

تا مطمءن نشدی بچه دار نشو چون بارداری و زایمان و بیدارخوابی های بعدش خ سخته

اراده ی قوی میخواد