2777
2789

بهم کمتر گفت گرفتم من زیرزیرکی گوشیشو نگاه کردم دیدم واریز حقوقش بیشتر بوده حالا نمیدونم به روش بیارم یا نه از طرفیم اولین بارش نیست قبلا به جلو چشش نگاه کرده بودم بهش گفته بودم 

این ماه جز قسطی که واریز کرده چیزی به من نداده خودشو راحت کرده

تازه لیست خرید نوشتم چندتا شو حذف کرده میگه ندارم نمیتونم بگیرم میگه اینا واجب نیستن حالا به کنار

من چند روز دیگه قراره باهاش برم خرید خونه میخوام اونروز تلافی کنم بیشتر وسایل بردارم حالا که بهم دولی نداده نمیدونم چه گو ه ی داره میخوره بیایید بگید چیزایی که واجب برا خونه چیا بردارم ی سری چیزا نوشتم دیگه یادم نیست چیا بنویسم

ب اینجور مردا رحم نیومده

هرچی لازم داری بردار ولی ب روش نیار

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اینکارو میکنه؟شاید خرید غیر ضروری میکنی شما؟

نه والا من بدبخت چی خرج کردم  سالی ی بار داره ی دست لباس برام میخره دیگه  پس انداز که نمیکنع  نمیدونم چه غلطی میکنه که عیچی نداره

اولش دلم سوخت ولی الان دیدم حقوقشو دروغ گفتم تصمیم دارم این ماه رو خرج خونه تا میتونم تلافی کنم

بنظرم اینکارو نکن ولی دیگه دلت براش نسوزه ک کم حرج کنی و فکر دودوتا چهار تا باشی مث من!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دقیقا من بدبخت همش به فکر پس انداز بود هر چقدر تلاش کردمو خرج نکردم نشد

من یکیو میشناسم فقط در حال خرج کردن و خرید اینو اون و تفریح و خوش گذرونی. خدا هم براش میرسونه. یعنی هنوزم بعد شاید ۱۵سال مثل تازه عروس لباس میپوشه. همش میگه فلان چیزو دوست دارم، همونم بدست میاره. ماشالله شوهرشم هر روز پولدارتر میشه. 

حالا من همیشه قناعت کردم، الان ک شوهرم وضعش خوب شده میگه چیزی نمیمونه برا پس انداز!!!