2777
2789

نماینده ما گفت هرکی نداره۳۰۰ بده بقیه ۵۰۰ 

مدرسه هم دولتی ،من گفتم چشم می دم،شماره کارت رو دادم شوهرم بزنه ،شوهزم گفت میزنه این خانوم تو ۲۴ساعت خدا شاهده ۷ بار زنگ زدن ۱۰ تا پیام دادن عکس پیام میدازم گروه ،ساعت ۵صبح پیام داده بود چی شد نزد ؟

بعد ۹ صبح‌ بعد ۱۱ صبح تا آخر پیام دادم معلم می‌دونه اینحوزی گدایی میکنی برای روز معلم شأن رو میاری پایین دیگه پیام نداد بعد من همون ۳۰۰ فقط زدم با اینکه قبلش تصمیم داشتم ۵۰۰ بزنم 

۱۵ ملیون کارت هدیه گرفت برای معلم ،

واقعا این چه مسخره بازی هست به قرآن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد گفتی! اون بنده خدا هم نماینده است. بقیه انتظار دارن به موقع جشن رو برگزار کنه و هدیه رو بده. اگر شما رو خط بزنه، بعدا میگی چرا صبر نکرد. اگر از جیب پول بگذاره ممکنه اصلا پرداخت نکنی. مجبوره پیگیری کنه. 

من روسری گرفتم 

پارسال یکی از مامانا نفری ۲۰۰ جمع کرد 

گفت پتو بگیریم و کیک و شربت 

روز معلم یه جعبه شیرینی دانمارکی آورد گفت بعدا میخرم 

دیگه هم نخرید

امسال باز گفت نفری ۴۰۰ 

من روسری خریدم . یه جعبه شیرینی هم میخرم میدم ببره 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

چقدر بدم از این مادرایی که خودشونو میندازن وسط

بعد یه بچه پدرمادرش معتادن شدید ،اسن دختر با دایی و مادر بزرگ زندگی می‌کنه تو گروه گذاشته بود هرکی شماره دایی داره بده پول بگیرم گفتیم ولش کن نداره گفت نه دختره هر روز خوراکی میاره مدرسه😳

بعد یه بچه پدرمادرش معتادن شدید ،اسن دختر با دایی و مادر بزرگ زندگی می‌کنه تو گروه گذاشته بود هرکی ش ...

کصخله 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️