2777
2789
عنوان

راستی یادم رفت بپرسم روژ معلم چقدر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد گفتی! اون بنده خدا هم نماینده است. بقیه انتظار دارن به موقع جشن رو برگزار کنه و هدیه رو بده. ا ...

ببین از ۵صبح شروع کرده بود زنگ و پیام یا اینکه می‌دونس میدم تو همه جشن ها هم بیشتر. دتدم

دقیقا نمی‌دونم دنبال چین همش می‌خوان خودشیرینی کنن

نمیدونم اصلا چکاریه. اونا دارن حقوق و عیدی و هدیه روزمعلمشون رو از دولت میگیرن. حالا واسه دانش اموز معلم میاد از جیب خودش واسه بچه ها کادو بخره؟ 

نمیدونم اصلا چکاریه. اونا دارن حقوق و عیدی و هدیه روزمعلمشون رو از دولت میگیرن. حالا واسه دانش اموز ...

مگه روز دانش آموز معلم از جیبش برای بچه ها کادو میخزه؟؟؟مثلا اگه یه گل سر بخره نفری ۳۰تومن باز نمیگیره ما باید نفری ۵۰۰ بدیم

بعد یه بچه پدرمادرش معتادن شدید ،اسن دختر با دایی و مادر بزرگ زندگی می‌کنه تو گروه گذاشته بود هرکی ش ...

خدای من چه آدمایی پیدا میشه‌. اصلا یکی نیست به اینا بگه به تو چه ربطی داره که دخالت میکنی.

اسمش کادوعه یعنی هرکس دوست داشت میده اجبار نیست که

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

ببین از ۵صبح شروع کرده بود زنگ و پیام یا اینکه می‌دونس میدم تو همه جشن ها هم بیشتر. دتدم

می‌دونم. ولی ممکنه بیدار بوده، گفته پیام بده که صبح اول وقت ببینی. یا اصلا بگیم سیریشه. من به شخصه ترجیح میدم با مدرسه و افراد مرتبط باهاش مودب و صبور باشم، هر چقدر اونا بی شخصیت باشن. بچه من قراره چند سال اونجا درس بخونه، مهمه که دیگران در مورد من یا خودش حرف بدی درنیارن. اون خانم هم منفعتی از این هدیه نداشته. قبول کنیم که این یه رسمه و خوشمون بیاد نیاد، فعلا اجرا میشه. یه نفر هم مسئول میشه، خب کلی زحمت رو دوششه. من راستش خودمم از این مامانا خوشم نمیاد. ولی اگر اونا نباشن، من باید هر بار وقت بگذارم برم دنبال چرت و پرتای مدرسه. حالا یه نفر انقدر بیکاره میره، دستش درد نکنه. دو تا پیام هم ۵ صبح بده، بیدارم که نکرده. میشه صبورتر بود، گذشت کرد، احترام و شان خودمون رو حفظ کنیم. نمیدونم به نظر من حرف زشتی زدی و راستش یه جورایی تصویر خودت رو الکی الکی خراب کردی.