2777
2789

چرا یسری خانما تا میگی براچی بچه میاری گارد میگیرنو میگن ن بچه خوبه ما پولداریم چرا همیشه میخواید الکی خودتونو بالا بکشید.چرا فک میکنید اینک خودتونو داغون کنیدو هی بچه بیارید میشه مادر نمونه.خود دکتری از عوارضای زایمانو بعدش مدام میگن اینک جسمی روحی ادم داغون میشه تا بهشون میگی نیار چرا اوردی بجا اینک بگن اره تو راس میگی فوری گارد میگیرن.بابا مگ ب پوله.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض ویرایش مادروایناروکاری ندارم

ولی بااین وضع مملکت وبی عدالتی دنیا به نظرم خود بچه ها اذیت میشن 

آدم یکی بیاره ولی صدشوبراهمون بزارع وتامینش کنه 

بااین وضع دیگه وقتی بچه بزرگ بشه هرچقدر هم بدوبه جایی نمی‌رسه 

ازالان خونه و ماشین باید خودمون فراهم کنیم براشون

خب هر کس اختیار سلامت جسم و روح خودشو دارهچرا باید ب بقیه کار داشته باشید بچه میارن یا ن

کار ندارم میگم چرا الکی القا میکنن ک خوبه و مشکلاتی نداره.مثلن براچی خودشونو میکشن بالا ک مثلن ما میزاییم شما گشادی 

بنظرم اینکه هرکس چند تا بچه میاره یا دلش میخواد چقدر وقتش رو روی بچه هاش بذاره به خودش مربوطه و اصلا به شما ربطی نداره که بخوای بهش بگی چرا اینقدر بچه میاری! شما اگر دلت نمیخواد زیاد بچه داشته باشی تصمیمه خودته و میتونی بچه نیاری ولی اینکه بیای به بقیه بگی اینقدر بچه نیار یا نظر خودتو تحمیل کنی درست نیست

فقط جمله آخرت شما که بیشتر اشتباه میکنید اگر هم خرده ای هست به شما باید گرفته بشه که میخوای تحمیل کنی نظرت رو 

بعد تازه دست خوش و دست مریزاد هم میخوای بهت بگن تو راست میگی چشم!!!!!!

چکار به کار مردم دارین

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

بنظرم اینکه هرکس چند تا بچه میاره یا دلش میخواد چقدر وقتش رو روی بچه هاش بذاره به خودش مربوطه و اصلا ...

من میگم چرا خودشونو میزنن ب اون راه میگن ن عوارض نداره سختی نداره 

گفتم چرا تا بهشون میگی بچه داغونت میکنه میگن ن

بچه که داغون میکنه معلومه ولی حتما طرز تفکر ما با شما فرق میکنه عزیزم ،هرکسی تو زندگی اهدافی داره و برای هدف هاش زندگی میکنه ،شادی یکی هدفش مالی باشه یکی هرفش معنوی نمیدونم ولی میدونم که دیدگاه آدم ها نسبت به زندگی هست که شرایطشون رو باهم عوض میکنه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کار ندارم میگم چرا الکی القا میکنن ک خوبه و مشکلاتی نداره.مثلن براچی خودشونو میکشن بالا ک مثلن ما می ...

خب ببینید هر کس کاری که فکر میکنه درسته انجام میده دگ

مثلا فامیل ما دو تا بچه داره یه دونه بارداره الان تو فکر چهارمیه 

حتما اونقدر براش سخت نیست که انجام میده دگ

یه فامیل دیگمون یه دونه بچه داره ، انقدر بارداری سختی داشته حاضر نیست دوباره تجربه کنه