2777
2789
عنوان

ناف نی نی پس چرا نمیافته

132 بازدید | 27 پست

الان ۱۰ روزه خشک شده جمع شده به بالا هی هر روز میگم امروز میافته ولی نیافتاده هنوز اون ته انگار هنوز کامل خشک نشده روشم فقط پیراهنشه پوشک اینا نیس یبارم روز سومش بردیم حموم بعد اون دیگه نبردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

برا نی نی من همون شب دهم افتاد

یکم صبر کن برا بعضیا تا ۱۴ روز میطوله

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پسر من پنج روزش بود یک احمق روانی نافش رو کند و عفونت کرد و داستان شد خدا لعنتش کنه تاپیک رو دیدم اعصابم خورد شد 🤬🤬🤬

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پسر من پنج روزش بود یک احمق روانی نافش رو کند و عفونت کرد و داستان شد خدا لعنتش کنه تاپیک رو دیدم اع ...

وای دلم لرزید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وای دلم لرزید

به خدا نه سالش هست این آدم روانی بلا نموند سرش نیاورد امیدوارم هیچ وقت قیافه اش رو تا عمر دارم نبینم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️